Szülők, ti haragudnátok a gyerekre, ha megváltoztatná a keresztnevét?
Figyelt kérdés
Nagyon gáz a mostani neve, az élet minden területén hátráltatja. Szólítanátok az új nevén?2017. okt. 8. 11:12
11/72 anonim válasza:
Én nem haragudnék. Meg a Dzseniferről egyáltalán nem cigánynév jut eszembe.
12/72 anonim válasza:
Én ismerek sok nem cigány Dzsenifert. Soha nem volt bajuk a nevükkel. A HR-es ribikből pedig kezd elegem lenni. Tudás alapján kéne szelektálniuk, nem pofára. Nagyon elszaladt némelyikkel a ló.
13/72 A kérdező kommentje:
Múltkor még az orvos is kinevetett a nevem miatt, azt mondja, de hülye neved van.
2017. okt. 8. 11:52
14/72 anonim válasza:
Ez csak most lett “cigany” nev, eddig divat nev volt. Jo, akkor legyel Dezso 😂. Remelem most mar emberkek akik itt kerdeznek hogy hogy tetszenek ilyen kifacsart nevek es valasszunk, megertik mikor mondjuk, hogy magyar nevet adjanak, ne ilyen elfuseralt fonatikus izgi nevet. Itt egy elo pelda, aki sz@rul jar, a gyerek, akinek viselni kell.
15/72 anonim válasza:
Valoszinü nem a neved miatt nevetnek ki, hanem szegyenkezve adod elö, es a gyenge sebezhetö önbizalomhianyos emberekbe szivesen kötnek bele masok.
16/72 A kérdező kommentje:
Hát persze, utolsó...
2017. okt. 8. 12:00
17/72 anonim válasza:
Az öcsém baratnője is Dzsenifer.
Nem akadtunk ki a nevén..nem nevettül ki.
18/72 A kérdező kommentje:
Én meg konkréten rosszul vagyok, ha be kell mutatkoznom.
2017. okt. 8. 12:19
19/72 anonim válasza:
Mióta cigány név a Jennifer?Rengeteg francia nõt igy hivnak.
Egy hires énekesük is van akit Jennifernek hivnak.
20/72 A kérdező kommentje:
Jah, j-vel, nem pedig dzs-vel...
2017. okt. 8. 12:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!