Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti haragudnátok a...

Szülők, ti haragudnátok a gyerekre, ha megváltoztatná a keresztnevét?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz a mostani neve, az élet minden területén hátráltatja. Szólítanátok az új nevén?

2017. okt. 8. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 Andizsuzsi ***** válasza:
77%
Ki az atya Úristen a te ismerősöd, hogy azért, mert valakit Kliónak hívnak nem olvassa el a jelentkezését? ( Arról, hogy ez mennyire törvénytelen, ne beszéljünk).
2017. okt. 8. 14:09
 52/72 anonim ***** válasza:
86%

"Komolyan megjegyezte az orvos, hogy de hülye nevem van,"

Mondd meg az orvosnak, hogy neked Dzs-vel kezdődik a neved, az övé meg Dr-rel, szóval neki is elég hülye neve van.

2017. okt. 8. 14:17
 53/72 anonim ***** válasza:
77%

Írta már itt valaki egyszer az oldalon,hogy a testvére pont a különleges neve miatt kapott meg egy állást,mert kíváncsiak voltak a név viselőjére,így behívták interjúra.:)

Azt hiszem,hogy Kalliopé névről volt szó és Klió nevű csaj írta.

Tehát,biztos,hogy vannak olyan helyek,ahol egy név nem akadály,bár tény,hogy ez a név nem Dzsennifer kategória.

2017. okt. 8. 14:24
 54/72 anonim ***** válasza:
100%
Nem haragudnék,te neved,te dolgod, neked kell viselni, vele élni.
2017. okt. 8. 14:58
 55/72 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező: És te mire változtatnád a jelenlegi neved?

Ha tényleg utálod, és úgy érzed, hogy csak hátráltat az életedben, akkor nyugodtan változtatsd meg.

2017. okt. 8. 15:06
 56/72 anonim ***** válasza:
82%

Dzsenifer? tényleg elég dzsipós, ne haragudj, de a cigók körében hallani ilyet. figyelj, ne törődj velemit gondolnak az őseid, megváltoztatod és kész. nem a vezetékneved lesz más, az gányosabb lenne, de így...

mindenképp válassz mást

2017. okt. 8. 15:40
 57/72 anonim ***** válasza:
37%

Nekem is vagy beszóltak a vörös hajamra random emberek vagy dicsérték fiatalkoromban. Ettől mèg nem festettem be, de sikerült elérniük, hogy megutáljam egy időre.

Szerintem ne változtasd meg, hanem vegyél fel második nevet és azt használd.

Szabó Dzsennifer Emese

Így máris kevésbé feltűnő.

Egyébként én szelektáltam önéletrajzokat, és nem keresztnév alapján hanem fotó majd vezetéknév alapján ment az első kör.

A keresztnév a szüleidet minősíti, a vezetéknév pedig rólad is árulkodik.

2017. okt. 8. 17:27
 58/72 anonim ***** válasza:
13%
A Dzseniferrel még nincs is baj, azt hittem Mira, Zara, Kira vagy valami hasonló a neved.
2017. okt. 8. 17:32
 59/72 A kérdező kommentje:
Semmi bajom nem lenne vele, ha írhatnám j-vel, többször is bepróbálkoztam, de azt mondták az MTA-nál, hogy felejtem el.
2017. okt. 8. 18:04
 60/72 A kérdező kommentje:
*felejtsem
2017. okt. 8. 18:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!