Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti haragudnátok a...

Szülők, ti haragudnátok a gyerekre, ha megváltoztatná a keresztnevét?

Figyelt kérdés
Nagyon gáz a mostani neve, az élet minden területén hátráltatja. Szólítanátok az új nevén?

2017. okt. 8. 11:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 anonim ***** válasza:
80%
Ja, csak nem Dzsennifer, utolso.
2017. okt. 8. 12:25
 22/72 anonim ***** válasza:
27%
De zs.-vel ejtik.A 2 név ugyanaz csak másképpen van irva.Mint pl. Mihály azt irhatják Michael,Michel stb.
2017. okt. 8. 12:26
 23/72 anonim ***** válasza:
84%

Tényleg hülye név, így magyarosan leírva, ahogy az Akadémia kitalálta, és tényleg cigányos. Simán változtasd meg valami normálisra. Hülyeség lenne hagyni, hogy a szüleid elmebetegsége miatt egész életedre kárt szenvedj.

Ne rágódj rajta, hogy mit szólnak hozzá, majd megszokják. Meg különben is az ő hibájuk a hülye névadás, és a te saját nevedről van szó.

24/72 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus cigánynév igaza van a kérdezőnek . szerintem amúgy nehéz új nevet megszokni , de pár év és biztosan megszokná mindenki. Nem haragudnék a gyerekemre, bár én nem adtam volna ilyen nevet sem nekik
 25/72 anonim ***** válasza:
96%

13, kérdező! Ez most komoly, hogy az orvos azt mondta, hogy de hülye neved van? Szinte hihetetlen. A Dzsenifer annyira nem durva, mondjuk nem adtam volna a gyerekemnek.

Azt hittem valami tényleg tipikus, cigányoknál divatos keresztnevet kaptál.

Szíved joga megváltoztatni, ha az életminőségeden ez javít, engem a szüleid helyében nem zavarna. Ezt nekik is meg kellene érteniük, ha megbeszélnéd velük.

2017. okt. 8. 12:27
 26/72 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem meg teljesen érthető, és nevetséges, hogy egyesek itt ezt mennyire nem bírják felfogni.

Még csak nem is kellenek hozzá az említett indokok, elég ha az ember nem tud azonosulni a saját nevével és ezért rosszul érzi magát.

Ebben nincs semmi rendkívüli, szóval szerintem hajrá.

De előtte persze gondolkozz el azon, mit éreznél igazán hozzádvalónak, hogy ne csak az legyena cél, hogy megváltoztasd, de akkor jó is legyen.

Aztán, hogy a szülő megharagudna-e ez csak intelligencia meg önérzeteskedés kérdése.

Megbeszéled velük, aztán remélhetőleg megértik és belátják.

2017. okt. 8. 12:28
 27/72 anonim ***** válasza:
50%

"Múltkor még az orvos is kinevetett a nevem miatt, azt mondja, de hülye neved van."

Eddig érdekelt ez a kérdés és nem tovább. Francnak sincs ideje kamukra. Orvos nem nevethet ki és főleg nem a neved miatt. Akkorsem, ha Kuki Alajosnak hívnak vagy Cserepes Virágnak. Van orvos és nővér a rokonságomban.

2017. okt. 8. 12:29
 28/72 anonim ***** válasza:
95%
Van talan egy jobb masodik keresztneved? Hasznald azt.
2017. okt. 8. 12:30
 29/72 A kérdező kommentje:
Ja, itt minden kamu, leszarom, mit hisztek. Komolyan megjegyezte az orvos, hogy de hülye nevem van, az asszisztense meg mondta, hogy nem is, neki tetszik, az orvos meg mondta, hogy de így leírva nevetséges.
2017. okt. 8. 12:31
 30/72 anonim ***** válasza:
72%
Jaj, 22-es, sz az nem dzs. Michael, Michel-nem semmi koze a mi Dzsenniferenkhez 😄
2017. okt. 8. 12:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!