Anya miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Anyuval lakom, a szüleim elváltak. A nővérem 1 éve elköltözött. Anya sose szeretett se főzni, se takarítani, gyakorlatilag a tesómmal Sága dinós csirkefalatokon nőttünk fel. 😂😂

Namost anyum kb 1 éve megismerkedett egy pasival aki az ország másik felén lakik. Június óta ez úgy néz ki hogy anya csütörtökön/pénteken lelép a pasihoz,(aki addig nálunk van) a ház meg úszik mert anya még a kifolyt kávét se tudja maga után letörölni. Egy ideig megcsináltam szívesen de most már konkrétan úgy veszem észre h telibexarja a munkámat ő is meg a pasi is, bejárkálnak cipővel, itthagynak nekem a ház különböző pontjain szemetet, koszos bögrét v tányért. előző héten anya azért fújt mert nem mostam ki kézzel az ő ruháit is, most meg azért mert miért nem álltam már neki a fűnyírásnak... Mondjuk mert főznöm kell elöször utána meg kisikálni utánuk a fürdőt? Erre megsértődött és kinyomta a telefont.

Nemrég örökölt amúgy egy nagy összeget, úgy volt h lakást vesz ami ki fog adni, de aztán egyik se tetszett neki de azért a pasit meg annak a 2 gyerekét elvitte nyaralni, nekem meg bérletre nem ad pénzt. A nyári melóból a fizumat gyűjtögettem, de most már csak 50k maradt mert elmegy kajára, tamponra meg bérletre, anya idegbajt kap ha bármire kérek. De a hülyeségre, sárvári wellness hotelre arra megy... Apuhoz nem tudok menni mert ők 3an vannak másfél szobába, koleszba nem vettek fel hiába jelentkeztem, nővéremékhez nincs pofám az albiba menni. Ha meg szólok h miért én takarítok, mosogatok, mosok utánuk akkor megkapom h lusta vagyok meg hálátlan.

16/l

2017. okt. 7. 12:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Már ne is haragudj, de ezt a nőszemélyt nem lehet anyának nevezni.

A helyedben a következőt csinálnám: sztrájk. Egy teljes hónapon át kizárólag magamra mosnék, takarítanék, satöbbi. A saját szobám tartanám csak rendben, és telibe $z@rnám, hogy néznek ki a közös helyiségek.

Ha anyudnál túllépi az általános kosz és kupleráj az ingerküszöböt, lehet benyújtani a számlát, ugyanis egyik takarítónő sem ingyen dolgozik. Közölném, hogy vagy megcsinálja ő, vagy megcsinálom én. Hetente tízezerért.

2017. okt. 7. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Téged az anyád egyszerűen nem gondoz. Ez pedig jogsértő, neked nem a saját keresetedből kell megélned és teljes egészében magadról gondoskodnod. Az iskolaigazgatónak kéne szólni, ő pedig az önkormányzat gyermekvédelmi hatóságának. Ha elfogy a nyári kereseted, akkor éhen fogsz halni?
2017. okt. 7. 12:57
 3/11 A kérdező kommentje:
A Balatonnál diákmunkáztam a papám testvérénél és alig jártam haza kb 2 hetente, akkor sem takarított. :SS Én meg szégyellek így ajtót nyitni még a postásnak is. Egyik barátom mondta hogy fényképezzem le a kupit amit otthagy anya maga után és rakjam fel facebookra. De nem nagyon merem ezt megtenni... ://
2017. okt. 7. 13:44
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát a rezsit azt anya fizeti, meg az internetet, a telómat én vettem de a mamám tesz rá havonta 2000ret. Ofőm már egyszer behívta mert nem nagyon nézte az enaplót de utána nem lett semmi. Intézetbe nem akarok menni.

Másrészt meg sokan el se hiszik milyen anya otthon igaziból mert mindig nagyon jól elő tudja magát adni, bájolog meg vihog, mindenkinek mondogatja hogy én meg a tesóm vagyunk lusták meg buták.

2017. okt. 7. 13:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Édes szivem most pénze van , a pasi kiszagolta ( elfogadta ugye a nyaralast stb) es ezek szerint nem házvásálásra fogja költeni a pénzét , hanem amig tart a pénze , most a " szerelem" re.

Sajnos rengeteg a naiv 40 fölötti nö , aki ki van éhezve es kihasználják a szerelem nevében , nyugi rengeteg ilyen nö van .

Hiaba próbálnál beszelni vele , nem fogja ezt megérteni es majd kinyomja a telefont .

Mikor veget er a penz , majd hazajön es majd kepes lesz rádkenni a szerelmi kudarcát, nem fog belátni soha semmit .

Tapasztalat.

Ezek szerint sose volt egy házitünder söt , belátástalan.

Nincs mit tegyél . Sajnos

2017. okt. 7. 14:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ö most a pasit kell lenyûgözze, neki ez most fontos , h a pasi szájraessen h õ milyen nagyvonalú, milyen pénzes, szórakoztató es milyen jó parti . Nem jólelkûségbõl hivja öket meg , hanem hóditani akar ( nõ létére nem igy kéne) ,mert ha jóságból tenné, akkor téged se hagyja pénz nélkül , a jó ember jó a gyerekével is , nemcsak a pasijával
2017. okt. 7. 14:55
 7/11 anonim ***** válasza:
51%

de jo nektek

Sága dinós csirkefalatokon notettek fel... mi nutellas kenyeren mert az volt legkonnyebb elkesziteni es a leghamarabb jollaktunk vele

2017. okt. 7. 15:31
 8/11 anonim ***** válasza:
Nem rohannak intézetbe tenni, ahhoz azért nem vagy "eléggé" veszélyeztetve, de bejelentés nélkül kimennek a gyámhatóságtól lakásszemlére. Utána pedig rendszeres ellenőrzés alá vonják. Attól talán felébred. A szerelem lila köde egyébként 2 évig tart, utána lehet, hogy visszamegy normálisba.
2017. okt. 7. 15:52
 9/11 A kérdező kommentje:

#7 szerintem ez nem verseny h ki nőtt fel rosszabb helyzetben. Most nálunk otthon nutellás kenyér se lenne ha nem tudnék főzni.

Mindenkinek köszi a válaszokat, bővebben fogok írni de még mosogatnom kell

2017. okt. 7. 16:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Hű... igazán sajnállak.

Én egyetértek az egyik válaszolóval, az jó ötletnek tűnik.

Mondd meg anyukádnak, hogy vagy megcsinálja ő, vagy senki. Nem te vagy a háziasszony.

Lázadj nyugodtan, majd rá fog jönni, hogy mit csinál.

(Ha hívő vagy: imádkozz érte)

2017. okt. 7. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!