Anya miért ilyen velem?
Anyuval lakom, a szüleim elváltak. A nővérem 1 éve elköltözött. Anya sose szeretett se főzni, se takarítani, gyakorlatilag a tesómmal Sága dinós csirkefalatokon nőttünk fel. 😂😂
Namost anyum kb 1 éve megismerkedett egy pasival aki az ország másik felén lakik. Június óta ez úgy néz ki hogy anya csütörtökön/pénteken lelép a pasihoz,(aki addig nálunk van) a ház meg úszik mert anya még a kifolyt kávét se tudja maga után letörölni. Egy ideig megcsináltam szívesen de most már konkrétan úgy veszem észre h telibexarja a munkámat ő is meg a pasi is, bejárkálnak cipővel, itthagynak nekem a ház különböző pontjain szemetet, koszos bögrét v tányért. előző héten anya azért fújt mert nem mostam ki kézzel az ő ruháit is, most meg azért mert miért nem álltam már neki a fűnyírásnak... Mondjuk mert főznöm kell elöször utána meg kisikálni utánuk a fürdőt? Erre megsértődött és kinyomta a telefont.
Nemrég örökölt amúgy egy nagy összeget, úgy volt h lakást vesz ami ki fog adni, de aztán egyik se tetszett neki de azért a pasit meg annak a 2 gyerekét elvitte nyaralni, nekem meg bérletre nem ad pénzt. A nyári melóból a fizumat gyűjtögettem, de most már csak 50k maradt mert elmegy kajára, tamponra meg bérletre, anya idegbajt kap ha bármire kérek. De a hülyeségre, sárvári wellness hotelre arra megy... Apuhoz nem tudok menni mert ők 3an vannak másfél szobába, koleszba nem vettek fel hiába jelentkeztem, nővéremékhez nincs pofám az albiba menni. Ha meg szólok h miért én takarítok, mosogatok, mosok utánuk akkor megkapom h lusta vagyok meg hálátlan.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!