Anya állandóan kötekszik velem és flegmázik velem?
Már 24 éves vagyok, és még így is folyamatosan b*sz*gat engem...
eddig az volt a baja hogy nem dolgoztam és otthon ültem, most elkezdtem dolgozni, és az a baja hogy hazajövök és nem vagyok neki képes segíteni....
kikészít idegileg...
nem hiszem el, hogy nem képes egyedül vinni egy háztartást vagy megfőzni...
örülök ha 8 óra meló után hazaérek, nem hogy még az hogy folyamatosan beszólogat nekem. hogy lusta vagyok....
amugy már tervben van az elköltözés, csak még gyűjtenem kell, ami ugye nehéz, mert havonta x összeget mindig el kér, és ezek után se hagy békén...:/
próbálom már nem meghallani, amit mond, egyszerűen csak bejövök a szobámba had mondja magának kint, van ugy hogy 4-5 napig hozzám se szól, ami augy nem izgat, legalább addig békén hagy :D
Nektek is van hasonló helyzet, ilyen mérgező anyával?
Mit tesztek?
24L
Olyan helyen kerestem munkát, ami messze van a lakhelyemtől. Kivettem ott egy kis szobát és azóta nyugalomban telnek a hétköznapjaim. És a hétvégéim is, mert egyszerűen csak nem megyek haza, ha felb_sznak.
23/F
Anyád dolgozik? Ha igen, valószínűleg neki is jól esne a meló után pihenni, ahogy neked..
Én 25 évesen 12órás műszak mellett vezetek háztartást és főzök a páromra...te sem lennél már gyermek..
Anyukám, ez a való világ!
Szerinted más nők hogy a jó életbe vezetik a háztartást, ha dolgoznak?
Elárulom: lehúzzák a melóban a nyolc órát, utána esnek neki a főzés-mosás-takarítás kombónak.
Utána születnek a gyerekek, és van, aki mindemelett tanul is.
Ideje lenne felnőni.
havonta x összeget mindig el kér, és ezek után se hagy békén...:/
mert nem a szobaszervizt fizeted meg...
24 éves vagy, és főznek rád? Ez most ugye nem komoly? Még fiúnál is gáz ez, nemhogy lánynál. Egyedül vigye a háztartást? Miért, még a kádat se tudod magad után kimosni vagy a WC-t kisikálni, ha használod te is? Vagy a melltartóidat is ő mossa ki?
Költözz el nyugodtan tőle, legalább nem használod ingyen szakácsnak és takarítónőnek. A saját rezsirészedet kifizetni pedig a világ legalapabb dolga. Mondjuk az itt leírt stílusod után én tuti nem főznék rád :D
Nem vagyok elkényeztetett, mosogatok magam után stb..
csak az hogy végzek a meló után, örülök ha a barátnőimmel vagy a barátommal tölteném a szabadidőmet, de nem...nem lehet mert megy a mérgezés! :D
mondtam anyámnak is, ő vezeti a háztartást, minek segítsek nem tud megfőzni vagy mi? :D
szabadidőmben meg had csináljak azt amit akarok...de hát nagyon maradi...nem lehet az ilyennel beszélni :/
de azért köszönöm a válaszokaT :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!