Miért kötekszik velem az anyám állandóan amikor orvoshoz akarok menni valami testi problémámmal?
Figyelt kérdés
Vagy csak elmond mindenféle sz*rnak hogy beképzelek mindent nincs semmi bajom hülyét csinálok magamból ha elmegyek, vagy mindehhez még ordibálni is elkezd. Mások meg orvoshoz küldenének mindennel, elég csak feltenni egy kérdést itt az Egészség kategóriába és máris jön hogy menj orvoshoz.
Miért csinálja ezt az anyám?
2017. febr. 18. 18:58
1/9 A kérdező kommentje:
Úgy érzem az anyám szemében csak akkor lenne jogos orvoshoz menni amikor már olyan rosszul vagyok hogy a mentő visz el
2017. febr. 18. 18:59
2/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? És milyen testi problémáddal?
3/9 A kérdező kommentje:
20 és most éppen egy hetek óta megszűnni nem akaró léguti fertőzéssel, náthával akarnék elmenni orvoshoz. De amikor valami más bajom van, legalábbis úgy érzem és elmennék orvoshoz a gondommal, akkor is elmond mindennek
2017. febr. 18. 19:07
4/9 anonim válasza:
Nem kell neki bejelenteni, csak fogod magad és elmész az orvoshoz.
Hogy miért csinálhatja, nem tudom.
5/9 anonim válasza:
Mi történne akkor, ha bejelentés nélkül mennél el?
6/9 A kérdező kommentje:
Semmi csak nem értem miért viselkedik így az anyám
2017. febr. 18. 19:25
7/9 anonim válasza:
20 eves korodban anyuci mondja meg, mikor menj orvoshoz es mikor ne? Hat, meg is erdemled.
8/9 anonim válasza:
Anyád se százas, de te se...
hetek óta beteg vagy, és 20 évesen itt nyikogsz ahelyett, hogy elmetél volna már rég.
9/9 anonim válasza:
20 évesen ne sajnáltasdmagad hanem önálloan menj el a dokihoz
te csak figyelmet akarsz kizsarolni mint egy ovodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!