Köztem és a tesóm közt 10 év van. Én 16/lány ő 6/fiu. Régebben megvoltunk, olyan voltam számára mint egy pótanya, most meg állandóan kötekszik velem és üt-ver. Miért nincs semmi tisztelet nővére iránt?
Persze nem vagyunk egy szobába, már csak az kéne! :D
a lefogással meg visszaütéssel az a baj,hogy utána én vagyok a rossz anya szemében,hogy bántom a kicsit.Ő pedig mindig az ártatlan.Utolsó válaszoló ,remélem,hogy igazad van és kinövi :D mert már nem birom sokáig igy
Ennek nagyon örülök,remélem tényleg kinövi :)
És gratulálok a babához!
Nekem unokaöcsém volt ilyen kis dilibogyó 6 évesen. Állandóan jött mint a mérgezett egér. Rászóltunk, de csak vissza somfordált mindig és szemtelenkedett.
Ha már nagyon untam a műsort, akkor elkaptam, rádobtam a kanapéra és ráültem :) (nem teljes testsúllyal, csak annyira, hogy ne tudjon semerre menni)
Persze visongott, hogy száljak le róla, én meg válaszoltam, hogy ő sem hallgatott rám, amikor én kértem, hogy ne piszkáljon, most akkor tűrje el, hogy én szadizom.
Mikor már elfáradt a küzdésben, akkor elengedtem :) Utána nyugi volt. Persze másnap kezdte, de akkor megint jött a "kaloda".
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!