Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Miért tesz rám állandóan...

Miért tesz rám állandóan megjegyzéseket? Mekkora säggem van?

Figyelt kérdés

A hét évvel idősebb nővérem állandóan csúfol. Mint egy óvodás. Komolyan nagyon elegem van, hogy szövegkörnyezettől függően benyög ilyeneket, mondjuk amikor takarítok, hogy inkább elmehetnék futni. Egyáltalán nem vagyok pedig kövér, igaz pár kilóval több vagyok nála, de ehhez szerintem semmi köze. Én a fenékre hízós típus vagyok, ő hasra. Más a testalkatunk Mégsem mondom neki, hogy de pók hasad van. AMikor meg vékonyabb voltam 5 kilóval, milyen csontos a pofám, de undorító. Vagy pl a hajam. Nekem eredetileg szőke, tehát vékony szálú, és ilyeneket mondd, hogy vágjam le kopaszra, úgyis két szál hajam van.(nem értem, hogy akkor a sajátját minek szőkítgeti) És ez csak két példa. Néha csak azt veszem észre, hogy bámulja az arcomat, hogy milyen a bőröm és arra tesz megjegyzéseket. Sokkal csúnyább a bőre felnőtt nő létére, mint nekem, mégis azt hallgathatom, hogy mennyire ki vagyok pattogva(?).

Mit tegyek? Meg mire jó ez komolyan?? Kezdjem el ezt én is? Ilyenkor mindig kivonulok, ha ilyet mondd, de egyszerűen elegem van.

2014. jún. 2. 13:27
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szebbnek lát téged magánál, és csak féltékeny rád.
2014. jún. 2. 13:31
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, szerintem nagyobb egója van annál.
2014. jún. 2. 13:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Mit lehet ilyenkor tenni? Nem is látom sokat, mert a gazdag pasijánál tölti szabadideje nagy részét, sokkal jobb élete van általa neki, mint nekem. én mégsem mondok rá semmit, pedig lenne mit.
2014. jún. 2. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán csak féltékeny rád. Lehet hogy úgy akar kinézni mint Te, vagy legalábbis hasonlóan (hajszőkítés). Úgy hiszem a folytonos kekeckedéssel próbálja egyensúlyozni az irigységét. Ezt leszámítva jó a kapcsolat köztetek?
2014. jún. 2. 13:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt leszámítva jó a kapcsolatunk. Csak olyan csalódott leszek ilyenkor mindig, hogy én kaját csinálok neki, ha itthon van és véletlenszerűen ilyen megjegyzéseket kapok..
2014. jún. 2. 14:18
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Igazi szolga mentalitásod van. Ahelyett ,hogy visszaszólnál neki még ki is szolgálod, az igen.
2014. jún. 2. 17:49
 7/9 anonim válasza:
46%
előttem író,hallottál már arról hogy testvéri szeretet? nemhinném hogy van testvéred...
2014. jún. 2. 18:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szolgalelkű, nyilván közvetlenül beszólások után nem segítenék neki. Csak teljesen jól elbeszélgetünk és váratlanul történnek meg ezek a megjegyzések.
2014. jún. 2. 20:50
 9/9 anonim ***** válasza:
7-nek 6-os vagyok. Van egy ikertesóm rühelljük is egymást ,szóval ilyen téren tényleg nem tudom ,hogy mi az a testvéri szeretet.
2014. jún. 2. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!