Miért tesz rám állandóan megjegyzéseket? Mekkora säggem van?
A hét évvel idősebb nővérem állandóan csúfol. Mint egy óvodás. Komolyan nagyon elegem van, hogy szövegkörnyezettől függően benyög ilyeneket, mondjuk amikor takarítok, hogy inkább elmehetnék futni. Egyáltalán nem vagyok pedig kövér, igaz pár kilóval több vagyok nála, de ehhez szerintem semmi köze. Én a fenékre hízós típus vagyok, ő hasra. Más a testalkatunk Mégsem mondom neki, hogy de pók hasad van. AMikor meg vékonyabb voltam 5 kilóval, milyen csontos a pofám, de undorító. Vagy pl a hajam. Nekem eredetileg szőke, tehát vékony szálú, és ilyeneket mondd, hogy vágjam le kopaszra, úgyis két szál hajam van.(nem értem, hogy akkor a sajátját minek szőkítgeti) És ez csak két példa. Néha csak azt veszem észre, hogy bámulja az arcomat, hogy milyen a bőröm és arra tesz megjegyzéseket. Sokkal csúnyább a bőre felnőtt nő létére, mint nekem, mégis azt hallgathatom, hogy mennyire ki vagyok pattogva(?).
Mit tegyek? Meg mire jó ez komolyan?? Kezdjem el ezt én is? Ilyenkor mindig kivonulok, ha ilyet mondd, de egyszerűen elegem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!