Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Köztem és a tesóm közt 10 év...

Köztem és a tesóm közt 10 év van. Én 16/lány ő 6/fiu. Régebben megvoltunk, olyan voltam számára mint egy pótanya, most meg állandóan kötekszik velem és üt-ver. Miért nincs semmi tisztelet nővére iránt?

Figyelt kérdés
2014. júl. 23. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Majd kinövi, addig sajnos marad a tűrés. Meg ha tényleg meg tudod zsarolni apróbb dolgokkal, akkor muszáj valamennyire felvenni a kesztyűt.

#10-es hozzászóló pedig "vállal" még most is ilyen kalodázást? :-)

2014. júl. 23. 16:07
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem szabad hagyni. Akkor se, ha anyukád hagyja, hogy üsse. Ha te nem hagyod, veled nem fogja csinálni, ilyen egyszerű. A gyerekek sokszor ösztönlények, nem tudják kontrollálni az érzelmeiket, de a megfelelő szabályok lefektetésével -csúnya szó következik, lepontozást von maga után- idomítani lehet őket. Ne engedd, érezze, hogy haragszol, mondd is neki, hogy haragszol, és amíg nem kér bocsánatot, nem állsz szóba vele. Rendszeresen, többször, addig amíg nem szokik le róla. Hosszú folyamat lesz, és lehet anyukád nem lesz a segítségedre, és az ő pártját fogja majd, de ne add fel.
2014. júl. 24. 12:57
 13/13 anonim válasza:
Koztem meg ocsem kozt 12! ev van. Nagyon nehezen jottunk ki en sose akartam vele jatszani o folyton velem, ha megutott lersze nem uthettem vissza, anyaek mindig engem hibaztattak, de ahogy nottem ugy egyre inkabb mentem el otthonrol a barataimmal es nem ezen idegeskedtem :D az mar mas kerdes hogy utana meg az volt a baj hogy sosem vagyok otthon...de hat kamasz kor az ilyen,a tesokkal meg nem konnyu:) ne hagyd magad es szolj oda neki erosebben hogy eleg legyen vagy ilyesmi.:)
2014. júl. 24. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!