Anyum állandóan megvádol hogy cigizek pedig nemis?
Ma reggel is mikor mondom hogy fáj a hasam, azt mondja a cigitől, pedig csak megvan. A nővérem meg apum cigiznek, apu csak a garázsba, a nővérem ha itt van a barátja akkor a szobájába is és egymás mellett van a szobánk, sokszor a folyosón is érzem. De ettől én nem cigizek, nem is akarok. Biziosztás után apu pl elvitt minket ebédelni mert csak 1 négyesem volt, várni kellett a kajára és addig nővérem meg apum kimentek a teraszra cigizni én meg ott maradtam anyuval. Odafordultam hozzá hogy akkor addig beszélgessünk erre belemajmul a telefonjába hogy hagyjam őt most békén. Erre felálltam és kimentem apuékhoz, büdösek de legalább szóba állnak velem, nem kell ott ülnöm mint egy kuka. Akkor megint megkaptam h büdös cigiszagú vagyok, csak én(!!), apuék persze nem. Apu egyszer megígérte nekem h leszokik, de aztán mégse sikerült neki. Anya meg azért mondja mert az ő apukája gégerákban halt meg és nagyon szerette őt. Én megis értem ezért nem cigizek de ez a vádolás már kezd az agyamra menni meghogy mindig csak én kapok pedig nem is csinálok semmit...
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!