Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim állandóan azt...

A szüleim állandóan azt mondják, hogy én nem vagyok a gyerekük. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindig azt mondják, hogy én biztos nem az én gyerekük vagyok, mert külsőleg sem hasonlítok rájuk, és belsőleg sem. Bezzeg a testvérem olyan, mint ők. Persze azt mondják, ezzel csak viccelnek, de nekem rosszul esik. Azt mondják hogy a testvérem olyan kis jószívű, mint ők, én meg rossz. Pedig a tesómmal is összeszoktak veszni, de valahogy amikor velem veszekednek azt jobban megjegyzik. Szerintük én irigy vagyok, mert ha veszek valamit, azt nem akarom másokkal megosztani pl. sminkcuccok, ruha stb. Meg én megmondom a véleményem, nem úgy mint a tesóm. Régen is a szüleim egymással összevesztek csak úgy valamin, és valamelyik pártjára álltam, akkor másnap már én voltam a hibás, mert összeugrasztottam őket. Anyám meg állandóan olyan utálattal néz rám pl. lefotózom magam, akkor önimádó vagyok, ha sminkelek akkor, minek sminkelem magam, bezzeg a tesóm sokkal kevesebbet sminkel, és hogy az milyen jó. Pedig én se esek túlzásba sminkeléskor.
2017. júl. 3. 09:02
 1/9 anonim ***** válasza:
85%

Ha sapkában van azért, ha nincs, akkor azért...

Nekem az a gyanúm, hogy a testvéred kedvenc gyerek lett, erre nem tudok megoldást.

2017. júl. 3. 09:12
 2/9 anonim válasza:
32%

Ne aggódj, ez máshol is előfordul.

Ezt úgy lehet a legkönnyebben átvészelni, ha suli mellett melózol, és amint lehet össze költözöl barátokkal, vagy elköltözöl rokonokhoz.

Szerintem ha veszekednek, ne állj egyikük oldalára sem, hagyd figyelmen kívül.

Nem tudom, milyen a kapcsolatod a testvéreddel?

Ha jól veszem ki, anyukád inkább az, aki "kötekedik" veled. Nem lehet, hogy te becsúsztál? Csak azért kérdezem, mert az én anyám azért haragszik rám, mert pár hónapos ismeretség után hozzá kellett mennie apámhoz 20on évesen és nem tudott még élni. Testvéremet, már azért vállalta be hogy megmentse halálra ítélt házasságukat. Ami persze nem sikerült, de őt jobban szereti.

Mióta majdnem két éve összeköltöztem párommal és csak hetente 1x látjuk egymást - és sikerült a mindennapi telefonhívásokat is lecsökkenteni - azóta jobb a kapcsolatunk.

Szóval kitartást! :)

2017. júl. 3. 09:22
 3/9 A kérdező kommentje:
Ez kiskoromban volt így, már nem állok bele a veszekedésükbe, de most meg azért vagyok, mert egyiküknek sem adok igazat.
2017. júl. 3. 09:26
 4/9 A kérdező kommentje:
A testvéremmel se olyan jó a viszonyom.
2017. júl. 3. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
48%
Talán azok az (rossz?) emlékek törnek fel bennük a láttadon, amik a veled való terhességnél, szülésnél voltak, lehet, hogy akkor jobban veszekedtek akkoriban és te vagy a bűnbak.
2017. júl. 3. 10:04
 6/9 anonim ***** válasza:
82%
Ez nagyon szomorú, borzasztó rossz szüleid vannak, csapnivalóak. Nem tudsz mit csinálni sajnos, sosem leszel elég jó nekik, de ez nem a te hibád. Én anyám is ilyen. Bármit csinálhatnék sosem lennék elég jó.
2017. júl. 3. 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
94%

Ha szóba hozzák megint, hogy nem hasonlítasz rájuk és nem is vagy a gyerekük szerintük, akkor mond nekik:

Jó. Csináltassunk DNS tesztet. És ha nem egyezik, akkor megkeresem az igazi szüleimet, mert ők biztos nagyon szeretnének, és elfogadnának úgy ahogy vagyok.

2017. júl. 3. 11:20
 8/9 anonim válasza:
100%

Én hasonlóra gondoltam mint a 7. Tehát a helyett hogy azt mondják neked hogy nem vagy a gyerekük ahelyett mond azt amikor veszekednek és nem álltál senki partjara utána ezért tolnak le mond azt hogy minek állnál úgyse vagy a gyerekük...

Mi közöd lenne a vitájukhoz???

2017. júl. 3. 12:07
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Legyen dns teszt. Es hiaba veted a szemukre, hogy te nem allsz sehova, meg ok kezdik a kotekedest, az ilyeneknel nem hasznal. A dns teszt tenxleg legyen, ha azt mondjak poenkodjanak, mond hogy neked nem vicc, meg az sem vicc ahogy bannak veled
2017. júl. 3. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!