A szüleim állandóan azt mondják, hogy én nem vagyok a gyerekük. Mit csináljak?
Ha sapkában van azért, ha nincs, akkor azért...
Nekem az a gyanúm, hogy a testvéred kedvenc gyerek lett, erre nem tudok megoldást.
Ne aggódj, ez máshol is előfordul.
Ezt úgy lehet a legkönnyebben átvészelni, ha suli mellett melózol, és amint lehet össze költözöl barátokkal, vagy elköltözöl rokonokhoz.
Szerintem ha veszekednek, ne állj egyikük oldalára sem, hagyd figyelmen kívül.
Nem tudom, milyen a kapcsolatod a testvéreddel?
Ha jól veszem ki, anyukád inkább az, aki "kötekedik" veled. Nem lehet, hogy te becsúsztál? Csak azért kérdezem, mert az én anyám azért haragszik rám, mert pár hónapos ismeretség után hozzá kellett mennie apámhoz 20on évesen és nem tudott még élni. Testvéremet, már azért vállalta be hogy megmentse halálra ítélt házasságukat. Ami persze nem sikerült, de őt jobban szereti.
Mióta majdnem két éve összeköltöztem párommal és csak hetente 1x látjuk egymást - és sikerült a mindennapi telefonhívásokat is lecsökkenteni - azóta jobb a kapcsolatunk.
Szóval kitartást! :)
Ha szóba hozzák megint, hogy nem hasonlítasz rájuk és nem is vagy a gyerekük szerintük, akkor mond nekik:
Jó. Csináltassunk DNS tesztet. És ha nem egyezik, akkor megkeresem az igazi szüleimet, mert ők biztos nagyon szeretnének, és elfogadnának úgy ahogy vagyok.
Én hasonlóra gondoltam mint a 7. Tehát a helyett hogy azt mondják neked hogy nem vagy a gyerekük ahelyett mond azt amikor veszekednek és nem álltál senki partjara utána ezért tolnak le mond azt hogy minek állnál úgyse vagy a gyerekük...
Mi közöd lenne a vitájukhoz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!