Apám állandóan piszkál mit tegyek?
Nos a helyzet a következő:
Akármit csinálok beleszól mindenbe. 20 éves vagyok és eljártam dolgozni haza adtam ahogy megbeszéltük. Csak közbe előjött egy rendellenesség a gerincemnél + meg is emeltem magam így nem birok nehezet emelni a munkahelyről elküldtek így most nem dolgozom cssk keresgélek. És a pénz miatt piszkál állandóan meg azt mondta mostmár ő ossza be a pénzt amit majd keresek,szóval adjam oda az összeset amit megkerestem. Szerintem azért ez így nem fer. Már azon gondolkodom, hogy elköltözök albérletbe valahogy és még látogatóba se jövök el hozzá. Szerintetek mit tegyek?
Hát igen lehet csökkenne de kb arra a szintre mikor még suliba jártam.
Kedves utolsó: hát én se szivesen adom oda csak volt róla szó, hogy ha nem adom oda akkor mehetek amerre akarok és azért még nem igazan tudok hova menni. Meg fogom beszélni vele, hogy annyit adok amennyit elhasználok és rakom félre albérletre kaukcióra
Ezt nem lehet velük megbeszélni, hogy annyit adsz amennyit elhasználsz, mertmajd felszámol neked rendes albérleti árakat..
Nincs kedved elköltözni, inkább fizetsz.
Tudod és is így jártam, elvették az egész fizetésemet. vagy 25 éves koromig. Aztán elváltak, a ház fele apa, másik fele anyáé. Mit lehetett tenni? Én anyánál maradtam. ( nő vagyok.) De havi részletekbe kifizettük a ház másik felét, neki. MOndani se kell nagyon sok év volt, és megint kellett a fizetésem. Eltelt jópár év. Munkahelyek megszüntek, ingatlanárak lementek. Kénytelenek voltunk hitelt felvenni, és eladni másmerre költözni. Most megint ingatlan hitel van a nyakunkon anyámmal, és persze ezért megint kell a fizetésem. Már le se írom hány éves vagyok, és még mindig nincsen saját lakásom. Tanács húzz el, éld az életed. Mert ebből nem fogsz kimászni, ha egyszer belemész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!