Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám állandóan piszkál mit...

Apám állandóan piszkál mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nos a helyzet a következő:

Akármit csinálok beleszól mindenbe. 20 éves vagyok és eljártam dolgozni haza adtam ahogy megbeszéltük. Csak közbe előjött egy rendellenesség a gerincemnél + meg is emeltem magam így nem birok nehezet emelni a munkahelyről elküldtek így most nem dolgozom cssk keresgélek. És a pénz miatt piszkál állandóan meg azt mondta mostmár ő ossza be a pénzt amit majd keresek,szóval adjam oda az összeset amit megkerestem. Szerintem azért ez így nem fer. Már azon gondolkodom, hogy elköltözök albérletbe valahogy és még látogatóba se jövök el hozzá. Szerintetek mit tegyek?

2017. máj. 7. 20:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nos a helyzet a következő:

20 éves vagy!

Nem dolgozol!

A munkát csak "keresgéled"!

Olyan pénz miatt vagy megsértődve, hogy elveszik, amit még meg sem kerestél!

Azt hiszed, hogy a szülőnek kötelessége eltartani a munkakerülő felnőtt gyerekét?

El akarsz menni albérletbe?

Menj!

2017. máj. 8. 07:28
 12/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: nem csak keresgélek ma reggel voltam interjún és honap is megyek egy másik helyre. Nem kerülöm a munkát szó nincs arról. És tisztában vagyok azzal hogy nem koteles eltartani ezért amint tehetem elmegyek.
2017. máj. 8. 12:19
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát, sok sikert kívánok neked a függetlenedéshez!

Ne add fel!

2017. máj. 8. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!