Anya állandóan kötekszik velem és flegmázik velem?
Már 24 éves vagyok, és még így is folyamatosan b*sz*gat engem...
eddig az volt a baja hogy nem dolgoztam és otthon ültem, most elkezdtem dolgozni, és az a baja hogy hazajövök és nem vagyok neki képes segíteni....
kikészít idegileg...
nem hiszem el, hogy nem képes egyedül vinni egy háztartást vagy megfőzni...
örülök ha 8 óra meló után hazaérek, nem hogy még az hogy folyamatosan beszólogat nekem. hogy lusta vagyok....
amugy már tervben van az elköltözés, csak még gyűjtenem kell, ami ugye nehéz, mert havonta x összeget mindig el kér, és ezek után se hagy békén...:/
próbálom már nem meghallani, amit mond, egyszerűen csak bejövök a szobámba had mondja magának kint, van ugy hogy 4-5 napig hozzám se szól, ami augy nem izgat, legalább addig békén hagy :D
Nektek is van hasonló helyzet, ilyen mérgező anyával?
Mit tesztek?
24L
nem alázom meg őt, csak túlzás amit csinál...
fiatal vagyok, nekem van társasági életem és barátom is
amit tudom hogy irigyel, mert neki rossz a házassága
és nem szereti ha eljárkálok itthonról stb
ez is benne lehet a pakliban
de tényleg amire megkér én megcsinálom, csak azt utálom mikor flegmázik velem, belémköt, közben meg semmi rosszat nem csináltam...
ha szépen megkér akkor szivesen segítek, de csak höbörögni tud sajnos..:/
Heh 8 óra munka :D "Jobb" helyeken inkább 12-13 szóval ne rinyálj élvezd a mama hotelt vagy keress egy olyan melóhelyet ahol adnak szállást is.
Tudom régi a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!