Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért csinálja ezt velem anya?

Miért csinálja ezt velem anya?

Figyelt kérdés

Anya lassan 2 éve megállás nélkül szinte mindennap kiabál velem. Már sokszor szépen megkértem, hogy ne csinálja ezt, de mindig kiabálással válaszol rá. Apának is szóltam már hatha ő tud beszélni anyával ezzel kapcsolatban, de ő nem foglalkozik vele. Egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak, mert mindig a kiabálást kapom és már nem bírom. És azt sem értem, hogy miért kapom ezt, miközben a tesómmal és apával úgy viselkedik mint a 'kisangyalok'. Akkor megérteném a viselkedése okát ha elkövettem volna valamit ellene, de nem, semmi ilyesmi nem történt.

Ebben kérném segítségeteket, hogy mit tudnék én ezellen csinálni?

2017. okt. 3. 22:06
 1/5 anonim ***** válasza:
44%
Tudom h igazsagtalan h igy viselkedik , de mivel nincs mas valasztasod , próbalj odafigyelni , h mit mind ordit mit kifogásol
2017. okt. 3. 22:46
 2/5 anonim ***** válasza:
Amikor valakivel nem lehet eloszoban kommunikalni, mert egybol felugrik a magas cere, akkor szerintem irni kell neki egy levelet. Irj neki, es ird le benne, hogy neked faj ami tortenik, es hogy ha kiabalas nelkul beszel veled akkor is szot fogadsz neki. Legyel vele kedves, tedd amit akar, es figyeld meg hogy van-e valtozas. Ha tovabbra is igy viselkedik, akkor a hiba benne van, es ezt neki is eszre kell vennie. Akkor mar irhatod legkozelebb azt, hogy te mindent megtettel hogy jo legyen a viszonyotok, tehat o valamiert nem tud teged elviselni. Es ezzel neki sem lesz kellemes szembesulni, hiszen melyik anya szembesul ezzel orommel, hogy egy sz@r anya?
2017. okt. 4. 00:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2017. okt. 4. 07:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha kiabál válaszolj nyuyodt hangnemben. Ne feleselj, csak válaszolj. Pl. ha kiakad azon, hogy miért nem tanulsz, akkor szépen, nyugodtan mondd: azonnal megyek! Egyébként hány éves vagy?
2017. okt. 4. 07:20
 5/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg valamiért nem csíp.

Unokatesóméknál is a középsővel csak az üvöltözés ment egész végig, mert "csak úgy volt". A nővére elszőszülöttként és az öccse fiúként volt a két szent, őt meg megtűrték.

2017. okt. 4. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!