Úgy érzem nem törődnek velem a szüleim. Mit csináljak? 15/L
Kezdjük apámmal aki már 60éves vele sose volt igazából az a jó apa-lánya kapcsolatom. Nem tud rólam semmit nem is próbálkozott nem is érdeklődött felőlem csak a bátyám iránt mert ő a legidősebb fia egyben a kedvence.(5en vagyunk testvérek és én vagyok a legkisebb.)
A lényeg h apám soha nem is viselkedett velem apaként csak valaki akivel egy házban élek. Lehet h ez annak is az oka h elég idős már.
Na a másik az anyám vele eddig mindig is jóba voltam fiatalos és régen mindig azt mondtam h ő az rgyik legjobb barátnőm de ebben az évben megváltozott a kapcsolatunk és rosszabb lett szerintem. Úgy érzem nem tudok vele mostmár megbeszélni dolgokat kerül pár témát amit én éppen megakarok beszélni vele. Ha látja rajtam h van valami bajom akkor sem kérdezi meg nem érdeklődik most már felőlem ha meg magamtól elkezdem akkor meg terelni próbál és nem is figyel igazán rám. Ezekmind nagyon rosszul esnek leginkább anyámtól mert vele eddig nagyon jóba voltam apámnál meg már megszoktam h ez a helyzet h nem beszélünk semmit. De így legkisebbként és látom hogy a többi tesómmal meg eleget foglalkoznak velem nem apának és anyának is megvan a kedvenc gyerekük én egyikőjüké se vagyok.
Nem tudom mit csináljak már anyámmal próbáltam beszélni de szokás szerint megint kerülte a témát és ment tovább.
Valami amit tehetnék?
Nem tehettél valami olyan dolgot, amit te jónak/közömbösnek láttál, de a szüleid meg károsnak/rossznak?
Nem vagy tiszteletlen velük?
Sajnos 5 gyerekkel igazából nem lehet könnyű, lehet tényleg nekik is megvan a maguk baja :(
Próbálj meg leülni egy asztalhoz, és mondd el, hogy ez zavar téged. Ha nem is velük egyszerre, akkor anyuddal. Úgy látom, rá lenne nagyon szükséged Ha ez sem hat, beszéld ki magad barátaidnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!