Mit csináljak ha a "szüleim" nem törődnek velem?
Sajnos sokan vannak így, még az édes szüleikkel is. Ez nem amiatt van, mert örökbefogadtak, hanem mert ilyen nem normálisak.
Szerintem próbálj meg másra koncentrálni, mármint valami jó dologra. 14 éves vagy, nem mehetsz el kollégiumba?
lúzer vagy erről nem ök tehetnek, az a baj hogy most is a szobádban pityeregesz ahelyet hogy mondjuk sportolnál
ök nem tudnak helyeted barátkozni
És mi lesz, ha visszavisznek intézetbe? Én ilyenkor már azt mondanám, hogy akkor visszamegyek. De előbb úgy szétterorizálnám a lakást, a szüleidet, meg a "testvéreid", ahogy csak telik. Suliban is. Mindent leb*szni. Semmi se lenne szent. Azért mondom, mert voltam ilyen helyzetben, a végső pillanatokig bírtam, aztán megtettem azt, amire senki se gondolt volna... Többször is. Na, de térjünk vissza.
>>> Mindent tönkrevágnék. MINDENT! pl. elvágnám a tv kábelt. (amúgy is, ősellenségem a tv, csak sorozat meg ismétlés megy). De lehet, hogy ez egy lánynak megoldás. Esetleg kisebb trollkodások. (pl. vöröshangya a mosógépbe)
>>> De ezzel is az a baj, hogy én akkor léptem fel a "konkurencia" ellen, amikor még volt egy utolsó hangyaf*snyi erőm. De neked annyi SINCS. Se lelkileg, se fizikailag, ha se kaját nem adnak, se nem sportolsz..
Esetleg menj el kollégiumba. De az nem jó, mert a suliban is így bánnak veled. Csöbörből vödörbe. Csináld meg azt, amit én csinálnék, ebből a helyzetből úgyse tudnál nagyon kiláballni.... Legalább a lelked kapjon elégtételt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!