Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek lesz esélyem...

Szerintetek lesz esélyem valaha is helyrehozni ezt? Vagy törődjek bele, a szüleim fafejűségébe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A férjemmel nemrég esküdtünk, de már évek óta együtt vagyunk. Egy osztályba jártunk, de akkor még ki nem álltam őt, és folyton panaszkodtam a szüleimnek, mekkora egy bunkó, folyton megcsalja a barátnőit, nagyszájú, leugat mindenkit, stb.. A szüleim meg igazi védelmező típusok, senkit nem szeretnek, aki a gyereküknek árt (még ha kicsit is vagy egyáltalán nem). Na de egyetemre együtt jártunk a sráccal - külföldi város, nulla ismerős -, és ott összemelegedtünk és szerelmesek lettünk egymásba. Én másfél évig mindenki előtt titkoltam, hogy együtt vagyunk, aztán elmondtam. Na, ennek több éve, de a szüleimbe valahogy automatikusan beivódott a "gyűlöljük xy-t", hogy nem tudták soha elfogadni őt. Pedig nem is ismerik :(... Azért az ember rengeteget változik gimis kora óta. Ők a mai napig meg vannak róla győződve, a férjem egy link barom. Az esküvőnknek sem igazán örültek. Közben a férjem szülei imádnak engem, és ez az egyoldalúság is olyan rossz. Én olyan régóta próbálkozom föloldani ezt, a férjemet meg megkímélni, de lassan belefáradok ebbe. Ti mit javasoltok?

2014. szept. 23. 16:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Semmit ne csinálj. Idővel abbahagyják, ha látják, hogy jól mennek a dolgok.

De látod, ezért sem érdemes másokról pletykálni senkinek, mert visszaüthet később. Akit előttem évekig csak szidtál, aztán meg kiderül, hogy végül összejöttél vele, hát én is elgondolkodnék, hogy normális a lányom? Te is ezt tennéd. Sajnos ebben neked is vaskos szereped van, hogy ide jutott a dolog.

2014. szept. 23. 16:18
 2/4 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés. Szerintem azt kell bebizonyítani, hogy jó srác ő, minden kamaszkori hülyesége ellenére. Pl. ha segít a házimunkában, készít neked egy finom vacsorát, kapsz egy szuper ajándékot... ezeket mind meséld el a szüleidnek. Nyilván ne hisztizve és ne vita közben, hanem csak úgy random nyögd be, h "képzeljétek, mennyire finom gulyást főzött, vagy hogy eltalálta a szülinapi ajándékomat". Ha látják, h jó helyen vagy és boldog vagy mellette, idővel csak elfogadják.
2014. szept. 23. 16:23
 3/4 anonim ***** válasza:
Kérdező, a férjed mínuszpontokat kapott tőled a szüleid szemében, innen nehezebb szimpátiát felépíteni. Nem a szüleid fafejűek, egyszerűen hogy bízzanak olyanban, hogy szeressék, amikor arról fecsegtél folyamatosan, hogy nagyszájú, megcsalja a barátnőit, stb stb?
2014. szept. 23. 16:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Csúnya öngólt lőttél. A kérdése az, hogy az idő majd mit igazol. Ha tényleg megváltozott a férjed akkor idővel megbékélnek vele. Kivárást javaslom.
2014. szept. 24. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!