Megkedvelnek valaha a párom szülei?
A párom előttem már jó pár lánnyal járt, de a szülei csak a legutóbbi exét kedvelték, aki ott élt náluk. Még kislányként (16-17) került oda, és a párom apukája nagyon megszerette (közrejátszhat az is, hogy neki nincs lánya).
3 évet éltek együtt, aztán szakítottak. A lány most a párom legjobb barátjával jött össze, most lesz az esküvőjük. Erre mondta a párom apukája, hogy kicsit csalódott a lányban, nem ilyennek ismerte meg. De még továbbra is róla kérdezgeti a páromat, ha beszélnek, nem rólam.
Megkedvelnek valaha?
Szerintem igen :) Ő a múlt, Te vagy a jövő...ha telik az idő Te leszel ott velük, az ünnepeken, családi összejöveteleken. Nem az exen fog múlni az, hogy megismerjenek és elfogadjanak.
Amikor megismertem a páromat, anyósom mindig az exről kérdezte, Andi hogy van, mit csinál stb. Húsvétkor küldte a páromat, hogy locsolja meg Andit is....
Aztán eltelt 6, mindjárt 7 év, Andinak nyoma sincs. Nagyon szeretnek engem.
Türelem és idő kérdése az egész
MIvel gyerekkent kerult oda, gyerekkent gondolnak ra valoszinuleg, nem pedig a parod exekent. Attol, hogy az o kapcsolatuk vegetert, a szuloknek nem kell utalni az exet es nem kell szeretni az ujat.
Lehet, hogy megkedvelnek, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!