Szerintetek az mennyire normális, hogy az anyukám ilyen velem?
Nem veled van a baj, hanem az anyáddal. Az embereket nem tudod megváltoztatni, még akkor sem, ha a rokonod. Ha beleköt egy rántottába, ahelyett, hogy tanácsot adna, úgy, hogy az neked ne essen rosszul, csak tanító szándékkal, akkor az az ő nevelési hibáját tükrözi. Képtelen nevelni!! Lebaszni mindenkit le lehet. Hiába, rengeteg nőnek nem való az anyaság! Sajnos olyan világban élünk, hogy a törvények, és a hagyományok miatt a szüleink a legnagyobb bíráink. Gondold el hány millió anya van, és mindnek a saját gyereke azt az egy tanítást kapja(jót vagy rosszat). Nektek, fiataloknak, nem kéne ennyire magatokra venni a szüleitek véleményét, viselkedését. Inkább mérlegelni kéne, hogy, ha valóban hülyeséget mond, vagy csak simán rosszindulatú, akkor le kell szarni. Nagyon kevés gyereknek vannak csak jó, okos, tanító, gondoskodó szülei. De ettől még lehet másból, mástól is tanulni. Nem te vagy a hibás, ha téged rosszul nevelnek, rosszul bánnak veled. Nem te vagy a szemét!!
Én kiskoromban nem értettem valamit az iskolában, amit a tanár mondott. A következő órán sem. Aztán leszidott, mert nem értettem az anyagot. Erre elmagyaráztam neki, hogy MAGA a hibás, mert MAGÁNAK kell engem megtanítania. Ezért tanár!! Ha valaki egyest kap, akkor az a tanár hibája!! Ezért fizetik, ezért lett tanár!! Ezt gyerekként a szülőkre is el lehet mondani. Ha már a szüleid, és gyereket akartak, akkor gondoskodjanak rólad, tanítsanak, adjanak jó példát, jó tanácsot, de ne bántsanak se fizikailag, se lelkileg, mert az az ő szégyenük, ha te nem vagy tökéletes. Pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!