Szerintetek normális ha 21 éves létemre anyukám készít nekem kaját?
Figyelt kérdés
Reggelire csomagol nekem szendvicset, vacsorát is készít nekem. Nem én kérem csinálja magától2017. márc. 1. 23:20
1/21 anonim válasza:
Szülő, és pont azért, mert a gyereke vagy, mindig is gyerekként fog kezelni valahol. Addig legalább is amíg otthon élsz. Miért baj az? Szerintem örülnöd kéne és nem ide járni fel, hogy szerintünk normális e...
Van olyan szülő aki még ennyire se veszi fel a gyerekét, szarik rá, veri, stb.. veszekedik vele. Örülj hogy a tied ilyen.
2/21 anonim válasza:
Sőt, egyáltalán örülnöd kellene, hogy van anyukád. Nekem pont 21 éves koromban hunyt el, 7 évvel ezelőtt..
Azóta élek depresszióban és szorongásban.
3/21 anonim válasza:
Ha meg tudnád csinálni magadtól is és ha lesz egy komoly nőd, akivel összeköltözöl, akkor nem várod majd el tőle is, hogy szendvicset csomagoljon neked stb. mert "bezzeg anyád", akkor normális.
4/21 anonim válasza:
Hát, én ennyi idősen már rég férjnél voltam, de ha otthon laktam volna, akkor valószínűleg nem főztem volna külön magamnak, szóval szerintem nincs vele baj. Viszont néha viszonozhatnád és főzhetnél te is. :)
5/21 anonim válasza:
Miért ne lenne normális? Legtöbb anya készít a gyerekének vacsorát, mindegy, hány éves.
6/21 anonim válasza:
Teljesen normális. Ez csak gondoskodás, de egyáltalán nem túlzásba vitt.
7/21 anonim válasza:
Ha nem tudsz főzni 21 éves NŐ létedre, akkor nagyon gáz. Direkt írtam nőt, mert már nem lány vagy.
8/21 anonim válasza:
ez egy gesztus, attól, mert 21 éves vagy még a gyereke maradsz, de nem feltétlen kezel gyerekként...
ha zavar téged akkor beszélj vele erről :)
24F
9/21 anonim válasza:
Én 14 éves vagyok és anya reggel nem hajlandó reggelit csinálni meg tízóraira a suliba mert lusta. Meg nem mindig csinál vacsorát. Szóval örülj neki hogy 21 éves létedre csinál neked vacsorát meg csomagol reggelre szendvicset.
10/21 anonim válasza:
Tesóm 50 és az anyám készíti neki a reggelit, meg mindent. Na szerintem ez a full gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!