Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek normális anyukám?

Szerintetek normális anyukám?

Figyelt kérdés
Nagyszüleimmel élünk. Van egy kapcsolata, de még egy éve sincs, hogy tart. Gyereket akarnak, most úgy néz ki hogy összejött, de nem biztos. A csávónak családja van, gyerekei, de nem hagyja ott őket és a nőt sem. Mamámék ellenzik a kapcsolatot, ide a gyereket sem hozhatja ha tényleg terhes. Szerintem felelőtlenség, vagy csak én gondolom így?
2016. dec. 25. 13:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Ráadásul az egész kapcsolat olyan... hazugságok hazugságok a csávó részéről. Bár kedvelem, de az nem jelent semmit.
2016. dec. 25. 13:19
 2/4 anonim ***** válasza:
20%
Jóformán semmit sem tudunk sem az anyukádról, sem a kapcsolatáról. Én nem kezdenék kapcsolatban lévő emberrel, de sokan vannak, akiknek ez nem akadály. Ettől orvosilag még nem tekinthetők bolondnak.
2016. dec. 25. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem valami felelősségteljes gondolkodás.
2016. dec. 25. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Normálisnak normális, mert sajnos rengetegen vágnak bele ilyesmibe, de attól még felelőtlen.

Lehet, hogy arra gondol, ha meglesz a gyerek, mégis magához tudja kötni a férfit?

Megértem, hogy ki vagy akadva. Azért ha tényleg lesz kistestvéred, légy jó hozzá, mást nem lehet tenni.

2016. dec. 25. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!