Nekem is szokott csinálni, mert kedves és ha már csinál magának, akkor nem fáradság plusz két adag (öcsém is van).
De természetesen képes lennék magamnak csinálni, szoktam is. :)
20 vagyok, tesóm 18
(OFF: szerintem ugyanolyan gáz, hogyha gy 20-21 éves srác nem tud magának kaját csinálni, mintha egy lánnyal van ugyanez.. El lehetne már felejteni ezt a-nőnek-tudni-kell-főzni dolgot. Elég szánalmas életfelfogás. Tudjon főzni, de a férfiak is tudják ellátni magukat.)
2017. márc. 2. 09:09
12/21 anonim válasza:
Nem szánalmas felfogás. Egy nőnek kell tudni főzni mindenképp. Ha nem tud, az teljesen jogosan lenézendő.
2017. márc. 2. 11:21
13/21 anonim válasza:
#12 fejtsd már ki ezt az örökérvényű és általánosan elfogadott isteni igazságot...
Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy semmilyen racionális érvet nem fogsz tudni majd felhozni.
2017. márc. 2. 11:28
14/21 anonim válasza:
Sose engedtem hogy megcsinálja helyettem.16 éves korom után inkább én főztem magamnak. Hétvégente anyu.
2017. márc. 2. 11:31
15/21 anonim válasza:
44% honnan veszed, hogy nő a kérdező? Jaa, hogy csak a szokásos frusztrációd éled ki ismét. Azon kívül, hogy szánalomból írunk neked, semmilyen hatása nem lesz a puffogásodnak a nők életére...Menj a férfihangra toporzékolni a több nyomihoz.
2017. márc. 2. 13:15
16/21 anonim válasza:
Sok édesanya később is így tesz amikor már idősebb a gyermekük. Ez normális.
"Nem szánalmas felfogás. Egy nőnek kell tudni főzni mindenképp. Ha nem tud, az teljesen jogosan lenézendő."
Te férfiként: fel tudsz egyedül vagy barátoddal vinni egy mosógépet az emeletre? Tudsz autót szerelni? Megtudsz bármilyen otthoni gépet szerelni? Nem? Akkor kuss a neved.
2017. márc. 2. 13:20
17/21 A kérdező kommentje:
Fiu vagyok
2017. márc. 2. 14:40
18/21 anonim válasza:
#12-es inkább te vagy a szánalmas. Miért kellene tudni minden lánynak/nőnek főznie? És ahol nem foglalkoznak a gyerekkel, nem tanitgatják, ott mért is a gyerek a hibás feltétlenül? Remélem soha nem lesz gyereked, mert előre sajnálom szegény párát.
2017. márc. 2. 15:31
19/21 crudy válasza:
Szerintem is normális de csak abban az esetben ha ezt amúgy te is megtudnád csinálni. Ha nem egyébként nem tudsz kajaügyileg gondoskodni magadról akkor ez nemsokára nem lesz szerencsés
2017. márc. 2. 15:57
20/21 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért akadsz ki ezen? Nálunk természetes, hogy a 46 éves lányomnak és a 40 éves fiamnak is időnként főz a feleségem. Mi ezzel a probléma? Sőt, ha hazajönnek a leg természetesebb, hogy mindig valamilyen étellel, reggelivel, ebéddel, vacsorával várjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!