Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a genyó?

Tényleg én vagyok a genyó?

Figyelt kérdés
Tehát anyám nem bír magával és halálraakar dolgoztatni mindig. A beleegyezésem nélkül járattat különangolra péntekenlént mert szeretné hogy most nyelvvizsgázzak. Mivel nagyon elfogult, nem engedi, hogy ne most csináljam meg hanem később. Leérettségiztem már angolból (előrehozott) és most emiatt is van erre bezsongva. Megállapodtunl tehát hogy ha akarják hogy elmenjek a másik városba az angoltanárhoz, akkor kocsival elvisznek. Viszont ma egyik szülőm sem ér rá elvinni ezért akkkr mondtam ma nem megyek. Erre azt felelték hogy de muszáj mennem nem érdekli hogy mit állapodtunk meg és hogy nem tehetek ilyet, nem lehet lemondani, és tiszta ideg lett. Azt is mondta hogy semmirekellő genyó vagyok. Tényleg az lennék 1 alkalom kihagyása miatt?

2017. okt. 6. 11:52
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
44%

Hívd fel a tanárt, és mondd meg neki, hogy tartsa meg az órát online. Messenger, Skype, Hangouts, tökmindegy. A szélessávú internet és a beepitett webkamerák világában ez ma már egy alapvető elvárás.

Én eleve nem is fizetnék olyannak, akihez naponta órákat kell utazgatni. Ez nem opció. Így is, úgy is egy valag pénzbe kerul, nehogy már ne legyen megoldható, amikor az interneten kismillió nyelvtanár oktat online!

Hangouts vagy Skype csevegoablakban ugyanúgy lehet írásbeli feladatokat csinálni, küldhet linkeket, videókat, meg a képernyőjét is megoszthatja veled. Ráadásul fel lehet venni videót a, és később visszanézni, ha kérdés merülne fel. Csak előnyei vannak. Én is jelenleg ilyen módszerrel tanulok magántanároktól.

2017. okt. 7. 11:13
 32/32 anonim ***** válasza:
44%

Azért megnézném a fejeteket ha péntek délután buszoznotok kéne 2 órát valami jó kis céges képzésre, ami "a ti érdeketek, hiszen segíti az előmenetelt".

Adott egy jó képességű, jó tanuló gyerek, aki hamarabb leérettségizett, van nyelvvizsgája. A szülei meg különórákat erőltetnek rá. Értem, hogy fontos a nyelvtudás, de tényleg annyira fontos, hogy ne lehessen a barátaival és ne kapcsolódhasson ki legalább péntek délután? Semmi értelme így előre erőltetni valamit. A kérdező egyértelműen gyűlöli és még csak nem is szorul segítségre a tárgyból. Előre leérettségizett, van nyelvvizsgája, ha rájön hogy kéne felősfok, akkor fel fog rá készülni. Sokaknak nem fog tetszeni a nyelvvizsga nem a tudásról szól, hanem hogy agyatlan szabályok szerint írod-e a levelet angolul. Barátnőm nevetséges tudással ment át, mert a nyelvvizsga előkészítőn nem beszélni tanulsz, vagy nem nyelvtant, hanem olyanokat, hogy az esszé elején be kell másolni a témát a feladatlapról és fel kell sorolni, hogy milyen pontokról fogsz beszélni(különben levonnak, akkor is ha értelmes amit csináltál) és aztán sorban (mmint abban a sorrendben mint ahogy az elejére írtad) végig kell menni a pontokon, beírni a végére 3 előre betanult mondatot és kész. Ha a véleményedet kérik, hogy pl rendezzünk-e olimpiát akkor nem a véleményedet kell írnod, hanem néhány közhelyes érvet mindkét oldalon.

2017. okt. 8. 00:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!