Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a genyó?

Tényleg én vagyok a genyó?

Figyelt kérdés
Tehát anyám nem bír magával és halálraakar dolgoztatni mindig. A beleegyezésem nélkül járattat különangolra péntekenlént mert szeretné hogy most nyelvvizsgázzak. Mivel nagyon elfogult, nem engedi, hogy ne most csináljam meg hanem később. Leérettségiztem már angolból (előrehozott) és most emiatt is van erre bezsongva. Megállapodtunl tehát hogy ha akarják hogy elmenjek a másik városba az angoltanárhoz, akkor kocsival elvisznek. Viszont ma egyik szülőm sem ér rá elvinni ezért akkkr mondtam ma nem megyek. Erre azt felelték hogy de muszáj mennem nem érdekli hogy mit állapodtunk meg és hogy nem tehetek ilyet, nem lehet lemondani, és tiszta ideg lett. Azt is mondta hogy semmirekellő genyó vagyok. Tényleg az lennék 1 alkalom kihagyása miatt?

2017. okt. 6. 11:52
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Az elírásokért elnézést, iskolai szünetben írtam és 5 perc kevés idő volt erre, siettem.
2017. okt. 6. 11:54
 2/32 anonim ***** válasza:
27%
Ha megvan az emelt angol érettségi akkor minek külön a nyelvvizsga? Az emelt angol érettségi középfokú nyelvvizsgával egyenlő. Tanulj inkább valami más nyelvet.
2017. okt. 6. 12:07
 3/32 A kérdező kommentje:
Középszintű van csak.
2017. okt. 6. 12:14
 4/32 anonim ***** válasza:
56%
Igen, te vagy...más örülne ilyen lehetőségnek, gondolj bele, mennyit jelenten az a plusz pont egyetemi felvételinél, vagy egyetemen, mikor már nem kell vele foglalkoznod azért hogy megkaphasd a diplomád. Én is olyan voltam mint te, mikor lett volna lehetőségem lusta voltam, egyetemen már nem volt időm, így egy évvel később kaptam csak meg a diplomám a nyelvvizsga hiánya miatt.
2017. okt. 6. 12:23
 5/32 A kérdező kommentje:
Értem de az egész hetem egy nagy rohanás és pénteken ha már a haverokkal nem lehetek emiatt ezért a hülyeség miatt és nem is pihenhetek, és 2 helyett 5-re érek haza akkor elvárom hogy legalább tartsák a szavukat és ha nem tudnak eldobni meg visszahozni akkor nem tudok menni és kész, nem fogok 2 órát buszozni odavissza.
2017. okt. 6. 12:30
 6/32 anonim ***** válasza:
21%
oKé, de akkor ők meg nem fognak neked tudni zsebpénzt adni, meg fizetni a továbbtanulásod költségeit...én nem fizetném ha a gyerekem nem lenne képes semmit tenni a saját jövőéért...
2017. okt. 6. 12:36
 7/32 anonim ***** válasza:
67%
Hidd el, jót akarnak neked, gondolom a különóra nem két forint, egy alkalmat kibírsz buszozással, a többire meg majd elvisznek. A középfokúval nem mész semmire. Örülj, hogy törődnek veled. Sok szülő magasról letojja, boldoguljon a gyerek úgy, ahogy éppen tud. Elhiszem, hogy fárasztó, de most kell megalapoznod a jövődet, és ők ebben segíteni akarnak. Szóval ne hisztizz egy alkalom miatt. Genyónak nem neveznélek, az tény.
2017. okt. 6. 12:39
 8/32 anonim ***** válasza:
69%

Mondd nekik, hogy az angolt a másik városban azzal a feltétellel vállaltad, hogy ők hoznak-visznek.

Legyél kemény, és mondd meg nekik, hogy nem érdekelnek a kifogásaik: ha azt akarják, hogy ott legyél, akkor oldják meg a fuvarozásodat.

Esetleg vesd föl, hogy taxival is elmehetsz, ha kifizetik.

Magánvélemény: ha most elmész busszal, akkor később, ha bármikor olyan kedvük lesz, hogy nem akarnak elvinni, akkor az lesz a hivatkozási alap, hogy múltkor is el tudtál menni busszal. Ne menj el, mert nem ebben állapodtatok meg.

2017. okt. 6. 12:43
 9/32 A kérdező kommentje:
Értem végül amúgy megállapodtunk, hogy akkor betegnek jelent be. Viszont azt mondta máskor nem fogja engedni eztba slendrián nem törődöm vele, nem küzdök vele hozzáállást.
2017. okt. 6. 12:49
 10/32 anonim ***** válasza:
26%
Megértem, én se támogatnám a gyerekem a lustaságban. Gondolom a haverokért nem fájna két órát buszozni ugye?Elkényeztetett vagy, és ez végül is a szüleid hibája.
2017. okt. 6. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!