Az 5 éves unokatesóm miért ilyen genyó?
Figyelt kérdés
Sosem tudunk meglenni egymással.A nagynéném pedig csak állandóan azt hajtogatja h még csak 5 éves,de igazából nem hülye sőt...Ráadásul e tesója sem bírja:/Volt már rá példa h megütöttem,és ennek is csak /mint mindig/én szívtam meg a levét:((
14/L
2011. nov. 6. 13:05
1/10 anonim válasza:
Miben nyilvánul meg egy ötévesnél,hogy "genyó" veled szemben?
2/10 A kérdező kommentje:
pl:nem hagy békén,piszkáll,elveszi a cuccaim/amit ki nem állhatok!/,és mindig valamit kitaláll amivégett lecseszhetnek...és van még több ok is.
2011. nov. 6. 13:15
3/10 anonim válasza:
Azért piszkál, mert a figyelmedet keresi, szeretné, ha foglalkoznál vele.
4/10 A kérdező kommentje:
Többet foglalkozok vele mint saját magammal://
2011. nov. 6. 13:20
5/10 anonim válasza:
Egy ekkora gyerek nem is fog békén hagyni, és el is fogja vinni a cuccaid,ha nincs neki megtanítva az ellenkezője.
Néha játssz vele kicsit,aztán menj be a szobádba.
Együtt laktok?
7/10 A kérdező kommentje:
Nem,még csak az hiányozna.Nem messze laknak tőlünk.
De azt nem nekem kell megtanítanom h ne piszkáljon,mert szerintem nem én vagyok az anyja...
2011. nov. 6. 13:24
8/10 A kérdező kommentje:
4.-dik válaszoló
Hidd el megpróbáltam!XDD
2011. nov. 6. 13:26
9/10 anonim válasza:
nekem is van egy kistesóm aki 5 éves mond azt neki hogy ha jó lessz akkor veszel neki valamit amugy te hány éves vagy ?
10/10 A kérdező kommentje:
Ott van h 14 éves lányxĐĐ
2011. nov. 13. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!