Miért csak a genyó emberek viszik bármire is az életben?
Figyelt kérdés
Iskolában mindenki azt tanulja, hogy legyen becsületes, szorgalmas, segítőkész, ne hazudjon, ne csaljon aztán amikor kikerül az életbe pont ezeket az embereket tapossák el páros lábbal a bunkó, köcsög, szemétládák. Ha igyekszel és próbálsz megfelelni, kidolgozod a "beled" is, akkor ott marnak beléd ahol csak tudnak. Akik meg belezsarnak mindenbe, átgázolnak mindenkin, belepofáznak mindenbe, azokat meg főnöki székbe ültetik...
2016. ápr. 1. 20:42
1/7 anonim válasza:
Egyéb közhelyet még leírnál, vagy csak ennyit akartál?
2016. ápr. 1. 20:55
2/7 anonim válasza:
igazából nem tudom neked mit jelent a "viszik bármire is" de szerintem az is nagy eredmény a mai világban ha tisztességes vagy és becsületes. szerintem a legfontosabb hogy magadnak megfelelj és tiszta maradjon a becsület és akkor szerintem egyáltalán nem számít a világ undoksága és hogy ki mire vitte azzal hoy féreg életet él..
2016. ápr. 1. 20:56
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, te hol dolgozol, nálunk nem így van. A bunkó embereket nem igazán szeretik sehol, nálunk az intelligencia meg a szorgalom az ami alapján előre jut az ember (könyvelő irodában dolgozom). Persze biztos van ellenpélda, de hozzánk pl fel sem veszik aki nem szimpatikus emberileg.
2016. ápr. 1. 20:56
4/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nálatok úgy van a munkahelyeden, de ez kb sehol máshol nincs így. Igaza van a kérdezőnek, ez teljesen így van. És mindenki bunkó, szemétláda akar lenni, ezért kell nagyon megbecsülni a szorgalmas embereket. Valamint a köcsögöknek nagyobb az arcuk, a szorgalmasak meg inkább visszafogottak, szerintem ez itt a titok. Hiszen ha egy állásinterjún félénk vagy, mert te nem az a nagyképű genyó fajta vagy, és veled ellentétben egy jól kiálló, nagypofájú tahó van, akkor nyilván azt választják, mert ki tud állni.
2016. ápr. 1. 21:00
5/7 anonim válasza:
A genyó, bunkó, köcsög szemétládák kevesebb gátlással élnek, így nem igazán nyűglődnek azon, vajon kit bántottak meg éppen abban a percben. aki meg nem sokat nyűglődik, az tovább ér. Ő biztos nem fog kérdést kiírni a gyakorikérdésekre, hogy "miért...?". :)
2016. ápr. 2. 13:03
6/7 anonim válasza:
Mert a genyó hataloméhes idiótát aki üvölt és csicskáztat lelkiismeret nélkül azt szokták megrakni főnöknek mert attól félnek a dolgozók és engedelmeskednek neki,mert ha nem ki vannak rúgva. A "rendes" főnök nem tudja kizsigerelni annyira a dolgozókat hogy meglegyenek a szép növekvő grafikonok a meetingeken.
Aki szorgalmas kötelességtudó szerény becsületes az pont jó lesz csendes igáslónak,majd ha felborúl azt is csendben fogja tenni.
Régi mondás de igaz: mindig azt a lovat hajtják amelyik legjobban húz.
2016. ápr. 3. 07:58
7/7 anonim válasza:
Sok helyen dolgoztam, sajnos a kérdezőnek igazat kell adjak. Én is ezen gondolkoztam a napokban. Egy bolond százat csinál... A bunkó, tanulatlan emberek lehúzzák a saját szintjükre a velük egy légtérben lévőket, ezért tudnak felettük lenni.
Van egy remek idézet "Legyél emberséges az embertelenségben", ha ez sikerül sok rossz nem érhet. Egy idő után megfognak becsülni. Az igazán magas pozíciókban tanult emberek vannak. Magasra csak sok évnyi tapasztalattal és kapcsolatokkal lehet feljutni. Azért alkalmaznak gyakran tahó embereket, mert azoknak nem nagy a fizetés igényük, és bár silányabban, gyengébb minőségben, de ugyan úgy elvégzik a munkát, amiért ugyan azt a pénzt veheti fel a Boss. Ez itt a baj. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!