Tisztaságmániás lányom rosszul van az élettársamtól. Mit tegyek?
Oké, hogy jobb lett volna, ha leírja fent a példát, de olvassatok vissza. NEM igénytelen fickó vs normál lány a helyzet, igenis beteges, amiket csinál.
A leírás alapján sem kell elképzelni igénytelenséget, csak mert hallottatok már olyan emberről is. NULLA infó van erről, nem tudjátok, mi van. De a példa elég aggasztó volt, sokkal hamarabb le kellett volna állítani a lányt, akár szakember segítségével.
Lehet, hogy a fickó is csinál dolgokat, ez nem derült ki, de a lány nem oké...
52.
Melyik az a kérdés? Belinkelnéd? Köszi.
Oké, hogy ez nem normális, ahogy a lányod viselkedik, ez betegség, de nem akar rosszat senkinek, nem tud rajta változtatni (segítség nélkül semmiképp). Ha eddig nem is próbàltad megváltoztatni, akkor most hirtelen az se fair, hogy “kidobd” úgy, hogy ő nem csinál semmit másképp. Albérletben lakni nagyon megterhelő, nem csak anyagilag. Egyrészt ellátnia magát, másrészt érzelmileg... Én 21 vagyok és egyetemre járok, magamat tartom majdnem érettségi óta, de nem is ez a legnehezebb benne, higgyétek el.
Az, hogy kényszerből kellett elköltöznöm és nem volt meg az a folyamat, hogy most “én úgy érzem, hogy készen állok rá, hogy önállósodjak, ezért elköltözom”, nagyon megviselt. Nem akartam volna 30-40 éves koromig otthon maradni, csak az egyetem végéig vagy amíg a párom fel nem ajánlja magától. De el kellett jönnöm, mert apukám olyan munkát kapott, hogy éjszaka hivogatják folyamatosan telefonon, ezért kell neki a szobám - anya nem bírta, hogy mindig felkelt rá...
Tehát engem is “kitettek”, annak ellenére, hogy még nem voltam rá felkészülve, teljesen hirtelen jött.
Ezt ne csináld a lányoddal, mert érzelmileg nagyon megviselheti...
Azok, akik szerint a lány kényszerbeteg, nem láttak még olyant. Egy kényszeres tisztaságmániás nem válogatja meg, ki után takarít, mosogat, mos kezet. mindenki után ezt teszi.
A lány szimplán bunkó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!