Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tisztaságmániás lányom rosszul...

Tisztaságmániás lányom rosszul van az élettársamtól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy 22 éves lányom, eddig ketten éltünk. Ő nagyon tisztaságmániás, pedáns, piperkőc lány, mindig tip-top ő is és a környezete is, aminek eddig nagyon örültem, hiszen sosem kellett pakolnom utána vagy rászólnom, hogy segítsen a házimunkában. Most hosszú idő után lett egy élettársam, akivel az elején úgy tűnt, hogy jól ki fog jönni a lányom, nincs nehéz természete szerencsére. Azonban ugye férfi, nem feltétlen olyan tisztaságmániás, ráadásul fizikai munkát végez, tehát nem hagyja mindig maga után sterilen a fürdőszobát, ha eszik, nem ferőtleníti le a pultot, konyhaasztalt és hasonlók... Nekem nincs vele semmi bajom, azonban a lányom teljesen ki van borulva. Már ott tartunk, ha itthon van az élettársam, ő ki sem jön a szobájából, ha hozzáér valamilyen holmijához, azonnal elmossa, mert azt mondja, hogy ragacsos lesz és nem bír ilyen igénytelen lakásban élni (kellő kritikával néztem és közel sem az továbbra sem)... Teljesen kiborít a helyzet! Mit tegyek szerintetek? N42
2017. okt. 2. 12:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
79%

Megmondanám a lánynak, hogy vegyen vissza ebből, mielőtt megbántja a mániájával az élettársad, és kezeltesse magát, mert ez már nagyon erős túlzás.

Csodálom, ha a párod még nem bántódott meg. Hiszen nem leprás.

2017. okt. 2. 14:41
 32/61 anonim ***** válasza:
56%

Próbálj beszélni a lányod pasijával, hátha rá jobban hallgat és hajlandó lesz elmenni kezeltetni magát.

Vagy az is ilyen kényszeres?

A párodnak nincs lakása?

Oda nem tudnátok költözni?

2017. okt. 2. 14:51
 33/61 anonim ***** válasza:
69%

Én azon is csodálkozom, hogyhogy van párja a lánynak.

Szegény fiatalember, nem tudja még, mi vár rá! :DDD

2017. okt. 2. 14:51
 34/61 anonim ***** válasza:
75%
Kezeltesd sürgősen a lányodat? Az egyetemen elviselik? Mi lesz vele ,ha majd dolgozni fog? Volt egy kolléganőm, aki ilyen volt. Állandóan volt nála tisztítókendő, és ha hozzá kellett nyúlnia valamihez, még a széket is, amin más ült. Rövidesen kiutálták a kollégák.z, amit más is megfogott, azonnal letörölte
2017. okt. 2. 15:34
 35/61 anonim ***** válasza:
22%
Nektek meg mi a bajotok avval, ha valaki szereti a tisztaságot??? ennyire igénytelen itt mindenki vagy én nem tudom de inkább példamutató. Kérdező mond meg a hapsidnak hogy nálatok a tisztaság szent, úgyhogy mindig mindent abba az állapotba hagyjon el, mint amilyenbe találta.
2017. okt. 2. 16:29
 36/61 anonim ***** válasza:
92%
Utolsó: ha két méterről ránéz valaki valamire, az valószínűleg abban az állapotban marad, amilyenben volt, ergo utána letisztítani igenis kóros.
2017. okt. 2. 16:48
 37/61 anonim ***** válasza:
83%
Ez de durva. Nem kicsit kényszeres a csajszi.
2017. okt. 2. 17:11
 38/61 anonim ***** válasza:
47%
klinikai eset a csaj, járjon vegyi ruhában és maszkban
2017. okt. 2. 19:52
 39/61 anonim ***** válasza:
49%

Nem gondolom egyébként igénytelennek, de akkor mondok egy tegnapi példát. Lányom kitisztította a hajkeféit, az étkezőbe rátette a radiátorra száradni. A radiátor és az étkezőasztal között kb. 2 méter távolság van, a párom leült vacsorázni, hozzá sem nyúlt a hajkefékhez, oda sem ment. De miután végzett, a lányom újra kezdte az egész tisztítást, mert szerinte büdösek lettek ettől a fésűi

A lányod egy büdös bunkó, ha ez tényleg így történt.

2017. okt. 2. 20:22
 40/61 anonim ***** válasza:
3%
37, nyugi, se nem kényszeres, se nem tisztaságmániás. HA az lenne, eleve oda se rakná a fésűjét más közelébe, etc...
2017. okt. 2. 20:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!