Jól tettem h. megmondtam az igazat a lányomnak az apjáról?
Nem akartam h magát hibáztassa , ahogy a gyerekek szokták, az apja viselkedéséért.
Nem jó apa, es letisztaztam a lányommal h egy gonosz ember , h ne csalódjon , sokra ne szamitson.
Reméltem h sose tudja meg , de Talán mégis jobb igy mert az igazsag csak egyszer fáj.
Abban reménykedek h igy jobbande hamarabb feldolgozza az apa hiányosságait
Ti hogy látjátok?
Ennyit erről a kérdésről.
A kérdező felháborodik hogy márpedig nem ő a gonosz, de érdekes mód továbbra sem tudtunk meg semmit arról hogy az apuka miért is gonosz pszichopata.
Sajnos, a Kérdező valóban nem írt konkrétumot, de ha jól értem, bántalmazta az "Apa", a lány kiskorában elváltak és most szeretné megismerni a gyerek. Most, hogy a kislány elkezdett kérdezősködni, alighanem kiadta magából a dühét.
Én 34 éves nő vagyok. A szüleim elváltak, mert a nemzőm csalta is és bántalmazta is az Anyámat, s 1 éves korom után nem is látogatott. Én azonban magamtól jöttem rá a ismerősök elbeszéléséből, hogy miféle alak. Amikor lediplomáztam a családom azt akarta, hogy hívjuk meg a diplomaosztómra. Én azonban megmondtam, hogy ha őkelme több mint 20 évig nem volt rám kíváncsi, most már Én nem vagyok őrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!