Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jól tettem h. megmondtam az...

Jól tettem h. megmondtam az igazat a lányomnak az apjáról?

Figyelt kérdés

Nem akartam h magát hibáztassa , ahogy a gyerekek szokták, az apja viselkedéséért.

Nem jó apa, es letisztaztam a lányommal h egy gonosz ember , h ne csalódjon , sokra ne szamitson.

Reméltem h sose tudja meg , de Talán mégis jobb igy mert az igazsag csak egyszer fáj.

Abban reménykedek h igy jobbande hamarabb feldolgozza az apa hiányosságait

Ti hogy látjátok?

2017. szept. 30. 07:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
56%
Én meg a szüleidet, 66%-os.
2017. szept. 30. 14:28
 22/34 A kérdező kommentje:

Érdekes , h mindenki arra gondol , h aljasságból mondanék ilyet , mert épp b--atlan vagyok es csak úgy unalomból mérgezem a gyerekem lelkét , és azt hiszem h mindenki magából indul ki , vagy amit megélt gyerekként.

Nincs már kedvem ezt továbbtárgyalni , ebben a stilusban .

Aki átment hasonlón tudja mirõl beszelek úgyis.

Amúgy köszönöm a valaszokat

2017. szept. 30. 15:02
 23/34 anonim ***** válasza:
97%
Mivel nem írtad le hogy milyen bűnöket követett el az apa, ezért csak találgatni tudunk. Ha azt mondtad volna hogy egy drogos, pedofil, vert, kinyírt valakit és te ezt mondtad el a gyereknek akkor más válaszokat látnál.
2017. szept. 30. 15:18
 24/34 anonim ***** válasza:
96%

"Érdekes , h mindenki arra gondol , h aljasságból mondanék ilyet , mert épp b--atlan vagyok es csak úgy unalomból mérgezem a gyerekem lelkét" - ilyet senki nem írt, még csak utalás sem volt semmi ilyesmire.

"azt hiszem h mindenki magából indul ki , vagy amit megélt gyerekként" - ez a fentiek tekintetében tárgytalan. Egyébként meg volt, aki a saját tapasztalatait írta le és volt, aki csak véleményt mondott.

"Aki átment hasonlón tudja mirõl beszelek úgyis" - mivel te semmit nem írtál arról, hogy min mentél át, ennek így nincs értelme.

Egyébként meg sokatmondó, hogy bagatellizálással és személyeskedéssel reagálsz. Ezt jellemzően azok teszik, akiknek nincsenek érveik. Vagyis feltételezhetően semmi olyat nem tett az exed, ami miatt indokoltan pocskondiáztad volna őt a lányod előtt.

2017. szept. 30. 15:22
 25/34 A kérdező kommentje:

Igen , merõ unalomból , jódolgomból pocskondiázom az exet .

Ilyen badarságot csak tapasztalatlan tinik állithatnak .

Nem magyarazkodni akarok es gyanúkat eloszlatni , hanem azt kérdeztem ha az a jobb ha magától jön rá, h az apja egy pszichopata , vagy ha elõre tudja h mire szamithat , de nem tartok mar igenyt tovabbi válaszokra

2017. szept. 30. 15:43
 26/34 anonim ***** válasza:
95%
Hiába sértődsz meg kérdező!Egy szóval sem említetted mit tett,milyen ember a gyermeked apja!Hidd el egy válás során nagyon sok szülő próbálja rossz fényben feltüntetni a másik felet.Ha csak nem súlyos dolgokról van szó nem értem mire jó ez!A gyermeket a válás is megviseli hát még az ha egymás ellen próbálják hangolni a szülők.Ezt most ne vedd magadra,ezt általánosságba írtam.A ti körülményeitekről semmi nem derült ki a kérdésedből,de a válaszaidból sem nagyon!Én azt gondolom a gyermek előbb-utóbb magától is rájön a dolgokra,felesleges sőt romboló mérgezni a lelküket!
2017. szept. 30. 16:54
 27/34 anonim ***** válasza:
78%
Akkor nem volt pszihopata amikor betette?
2017. szept. 30. 17:13
 28/34 anonim ***** válasza:
87%

Egy csomó jelző jut eszembe: tipikus, pitiáner, kicsinyes bosszú.

Lehet ha konkrétumokat is írtál volna, másképp reagál a közönség.

2017. szept. 30. 18:38
 29/34 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező!

Feltettél egy kérdést, amelyben véleményekre voltál kíváncsi.

Nem írtál semmilyen konkrétumot.

Konkrétumok hiányában a válaszadók - más lehetőség nem lévén - csak találgatni és általánosítani tudnak.

Kérdésekre nem válaszolsz, ellenben közlöd a válaszolókkal, hogy hülyék és baromságokat írnak.

Kivel is van probléma?

2017. szept. 30. 18:54
 30/34 anonim ***** válasza:
89%

Az igazság általában objektív, amibe a "gonosz" és "rossz" jelzők nem férnek bele.

Ha elmondod, hogy mit csinált, hogy reagált, nem sarkítva, akkor jól jártál el.

Ellenkező esetben egy életre megutáltattad az apjával, esetleg a férfiakkal is és talán még egy jó fajta apa-komplexusa is lesz.

2017. szept. 30. 19:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!