Neked most jol esik, hogy megint mocskolhatod a volt parodat, aztathatod a lanya elott, orjonghettel egy kicsit, de hogy mennyi jot csinaltal, ki tudja. De ugye te is tudod, nem igazan jot akartal, csak ki az "igazsaggal."
2017. szept. 30. 07:51
3/34 anonim válasza:
És ha majd rájön a lányod, hogy nem az apa a gonosz, hanem te? Akkor mit teszel?
2017. szept. 30. 08:16
4/34 anonim válasza:
Ha felnőtt a lanyod, akkor esetleg jól tetted. Ha gyerek még, akkor nagyon nagy hibát követtél el. Anno egy gyermekpszichiater montage, hogy a gyerek tisztában van vele, hogy ő fele részben anyabol, fele részben apabol van, így az o tulajdonsagaik is npbenne vannak. Ha te lehordtad mindenféle aljadeknak az apját, azt fogja hinni, ő is olyan. Gratulálok.
2017. szept. 30. 08:18
5/34 anonim válasza:
Annyival le kellett volna tudni hogy ő ilyen és olyan jó gyerek és hogy nem az ő hibája. A mocskolódást kihagyva, ez nagyon rossz következményekkel járhat főleg ha kicsi a gyerek. Sok olyan embert ismertem akinek mocskolódást kellett elviselni a szülőktől egymás iránt és egyik se volt százas.
2017. szept. 30. 08:52
6/34 anonim válasza:
Nem tetted jól.
Kisstílű bosszú volt az apa felé, akinek már nem árthatsz, ezért a gyereken vezetted le, és még úgy állítod be magad előtt, mint jócselekedetet!
Szánalmas!
Sajnálom szegény lányodat!
Szedd össze magad, és hagyd abba a pocskondiázást
1. Attól még, hogy neked rossz férjed volt, még lehet jó apa
2. Ha nem jó apa, akkor ezt a lányod magától is észre fogja venni.
2017. szept. 30. 09:00
7/34 anonim válasza:
Mellesleg sokáig én is egyedül neveltem a lányomat, az apja le se xarta, hogy finom legyek. Soha, de soha az életben egyetlen rossz szót nem szóltam róla, pedig hidd el, lett volna mit, mert ritka egy aljadek volt. De minek? Attól nekem jobb lett volna? Nem. A gyerekemnek jobb lett volna? Nem. Akkor még minek?
2017. szept. 30. 09:26
8/34 anonim válasza:
Szanalmas vagy kerdezo.
2017. szept. 30. 09:28
9/34 anonim válasza:
jól tetted
én könnyebben fel tudtam dolgozni ennek köszönhetően, hogy miért szarik a fejemre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!