Miért teszik ezt velem a szüleim?
A "vok"-kal már lebuktál 😂😂 a pisisek használják ezt a kifejezést, náluk menő, nem a 17 éveseknél. 13 lesz az, max 14. Valld csak be, nem ciki.
Egyébként elhiszem, hogy rosszul esik, ha nem lehet ott a barátod, de a szüleidnek sajnos nem áll módjukban nevelgetni, netán etetni még egy gyereket. Ugyanis ha mindennap ott van a pasid, az igen kellemetlen a számukra. Te sem örülnél, ha anyukád/apukád mindennap odavinné valamelyik barátját-barátnőjét.
#21 #22 #25
Miért mindig ahhoz a korhoz kell hasonlítgatni?
annyira nem értem..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__8..
ezt pl: egy 13 éves lány írta.. szerintem ne álltalánosítsatok, mert néhány embernek rosszul esik.
például annak a kérdésnek az írójának (azaz: nekem..)
26. válaszoló vagyok
szívesen linkelek még kérdéseket 13 éves lányokról akik értelmesek, mert van még a tarsolyomban ;)
Nektek mi közötök van a kérdező helyesírásához? A szülei vagytok? A magyartanárai? (Az a legjobb, mikor a helyesírást kárhoztató válaszok is hibásak, pl a magyarfüzet bizony egy szó, merthogy az nem pusztán egy magyar füzet.) Aki diszgráfiás - ilyen helyesírással biztos, hogy az - az már ne is legyen szerelmes? Vagy választok a kérdésére, ha akartok, vagy nem válaszoltok, de a kérdezőbe való egész más témájú belekötés nem funkciója ennek az oldalnak.
Hogy a szüleid mért tiltották ki a srácot, azt tőlük kérdezd, ne tőlünk.
Kislány, én rég voltam tinis anyuka. De hidd el, majd megőrültem attól, hogy a lányom barátja állandóan ott volt. Pedig még kedveltem is a srácot.
Sosem tudtam lazítani a saját otthonomban, mert bármikor összefuthattam egy nekem tökiden emberrel.
Mi annak idején megegyeztünk. Hetente kétszer jöhet. Hetente kétszer boldogítsák a másik családot. A fennmaradó három napban menjenek sétálni.:)
Van közöm a kérdező helyesírásához, mivel a kérdés nekem is szól, hiszen az oldal felhasználója vagyok.
Márpedig ha valaki kér valamit a másiktól, akkor tisztelje meg egy normális íráskészséggel. Ez ugyanúgy alap, mint az érthető fogalmazás vagy épp a trágár beszéd kerülése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!