A szüleim tönkre teszik az életem mit tegyek, már nagyon kétségbe vagyok esve?
20 éves vagyok és semmire nem jutottam az életben a sulit otthagytam mert nem volt jó aztán dolgozni akartam ameddig nem indul a tanfolyam de a szüleim a vállalkozásukat tönkre tették magyarul adótartozás és nem lehet benne tovább dolgozni ezért az ÉN nevemre indítottak 1 új céget tehát most engem is eladósítanak mert nincs pénz soha semmire leszarnak mindent annyi tartozásuk van h nem is tudom felsorolni sőt a barátomat is kicsinálták idegileg mert apa venni akart kocsit de ugye nekik nem adnak már hitelt és így jött a barátom képbe mert az ő fizetésére megadták és az ő nevén van ugye aztán nem fizették a havi részleteket és rá került a barátom a fekete listára (khr) és most havonta kell fizetni megint fizetgetni tovább a kocsit amit elvittek és most úgy van,ha nem fizetnek 1et azaz elcsúsznak akkor 1 összegben kérik a pénzt vagy a barátom fizetéséből vonják le és állandóan ezért kell idegeskedni.Engem közben felvettek volna dolgozni de nem mehettem mert a vissza nem térítendő támogatást nem kapnánk meg akkor de fogalmam sincs megkapjuk -e azóta is nem is foglalkoznak a dologgal de én e miatt csesztem el a munkát mert itt ahol lakom nagyon nincs munka ez is egy gyár ahol sori munkás lettem volna de legalább magamra lenne pénzem és nem tőlük függenék de hát most szenvedhetek tovább mert biztos nem fogok munkát találni vagy ha igen most is nem vettem fel a telefont mert sütöttem és hiába hívtam vissza őket behívtak mást és már nem kellek.Mit csináljak? Nem tudok már semmit kitalálni el akarnék költözni de hogyan ha a szüleim nem engednének ?Ja és ha elköltöznék a barátommal is szakítanom kellene mert ő örül h van munkája és nem merne velem jönni.
(bocs ha nem írtam helyesen de csak gyorsan begépeltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!