A szüleim pokollá teszik az én és a pasim életét. Nem fogadják el, kirúgatták az állásából, hívogatják, ráadásul apám pár "spannal vadászikrá" h megverje. Mit tegyek? Félek nem tart ez sokéig már.19f
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 17:18
1/24 anonim válasza:
Hagyd ott szerintem a szüleid és ha tudtok költözzetek össze a pasiddal. Egy másik városban.
2/24 A kérdező kommentje:
Még középiskolába járok. Most fogom elvégezni és amíg nem végzem el addig még elvileg kiskorunak számítok
2016. jan. 27. 17:22
3/24 anonim válasza:
19 vagy tehát már simán elköltözhetsz. :)
Menekülj a szüleidtől mielőtt a te életedet is tönkre tennék.
Költözz össze a barátoddal
4/24 anonim válasza:
Egyébként a pasid zaklatásért simán feljelentheti az apádat :)
5/24 anonim válasza:
De nem beszéltél szüleiddel, hogy mégis miért zavarja őket a dolog? És miért kell nekik egy másik életébe beleavatkozniuk? Nem azt szeretnék hogy boldog legyen a gyerekük?
6/24 anonim válasza:
A homo katgóriában van. Ha igaz akkor szüleid mellett vagyok. Ha nem akkor ellenük. Nehogy már ők döntsenek arról,hogy kivel vagy együtt. Velem ezt biztos nem tennék meg. Saját élet saját döntés.
7/24 A kérdező kommentje:
Nekem a szüleim a kiskorúsággal kapcsolatban mást mondtak. nulladuk osztályos iskolában kezdtem így még van 1 évem. A szüleim szerint ez a férfi rángatott bele ebbe az egészbe és nem hiszik el hogy nem miatta vagyok meleg. A pasim 29 éves és most kezdheti előröl a karrierét máshol.
2016. jan. 27. 17:31
8/24 anonim válasza:
Ne higyj nekik. 18. életévét betöltött személy már nagykorú. Te 19 vagy, vagyis már nagykorú vagy.
Szóval nyugodtan elköltözhetsz már.Menj a pasidhoz és legyetek boldogok.
9/24 A kérdező kommentje:
Rendben, de mégis hogy tartom el magam? Nem várhatom el hogy engem is eltartson amíg befejezem jövőre a sulit.
2016. jan. 27. 17:34
10/24 anonim válasza:
Már vállalhatsz diákmunkát. Sok olyan vaan amit suli mellett is végezhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!