Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim pokollá teszik az...

A szüleim pokollá teszik az én és a pasim életét. Nem fogadják el, kirúgatták az állásából, hívogatják, ráadásul apám pár "spannal vadászikrá" h megverje. Mit tegyek? Félek nem tart ez sokéig már.19f

Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 17:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

És miért kellett MOST felvállalni?

Mielőtt megtetted,megkérdezted a pasidat,hogy eltart esetleg,vagy befogad ha téged emiatt kiraknak?

Ez így hatalmas felelőtlenség volt,és a pasidnak is lehetett volna több esze.

Egy fiatal srácnak csak akkor szabad ezt a szülei előtt bevallani,ha tudja,érzi,hogy biztosan elfogadóak.

A pasid lehetett volna annyira érett,hogy ezt megértse,és csak akkor fedtétek volna fel a kapcsolatot,ha már neked is van végzettséged.

Munka mellett tanulni?

Nem nyerő párosítás.

Ráadásul egy előttem író is írta,hogy így nem lesz magánéleted,kb ott fogsz tartani,mintha be sem ismerted volna a szülők előtt.

Én 27 vagyok,és kb 3 éve mondtam el itthon.

Ha pedig egy 19 évessel akarnék járni felfognám,hogy nem ilyen egyszerű a dolog.

Ha már eldöntöttétek közösen,hogy felvállaljátok,akkor a 29 éves pasidnak vállalni kellett volna azt is,hogy magához fogad,és eltart,amíg tanulsz.

Ugyan lehet visszafogadnak a szülők,de akkor már nem olyan lesz.Folyton fagyos lesz a hangulat,és a pasidat is elfelejtheted.

MINDIG A SAJÁT ÉLETED LEGYEN A LEGFONTOSABB!!!

Még nem látsz a rózsaszín ködtől.

A pasik,jönnek-mennek,és egyedül maradsz,akkor sz-rban leszel.

Nem akarlak kiábrándítani,de az olyan pasik is,akik majdnem 30 évesen egy olyan fiúval akarnak járni,aki még azt sem tudja,hogy ő nagykorú,nem lehet valami érett.

Majd ha betöltöd a 25 évet,akkor lecserél egy fiatalabbra,jó eséllyel.

Szex az oké,de járni egy ilyen fiatal,az életről semmit nem tudó gyerekkel és azzal hitegetni,hogy "majd együtt éljük le az életünket",elég gáz.

Mikor én 19 voltam,akkor egy akkor 37 éves férfibe voltam szerelmes,de ő mindig tartotta tőlem a távolságot.Akkor még nem értettem,ma már tudom,hogy miért.

Nagyon sok az a 10 év,főleg ebben a korban.

2016. jan. 28. 08:26
 22/24 anonim ***** válasza:
50%

Ettől függetlenül persze az apád viselkedése elítélendő.

Az,hogy a munkahelyéről kirúgták ott még jogi következmények is lehetnek.

Apádnak pedig,ha tényleg valami olyat tesz,gyűlöletbűntényt követ el,ami súlyosbítja a testi sértésnél kiróható büntetést.

Eleve gondolom balhés a családod,mert ennyire szélsőségesen kevesen reagálnak.

2016. jan. 28. 08:43
 23/24 anonim ***** válasza:
Nem értem a szüleidet. Ha belegondolok milyen aranyosak lehettek ti ketten, egymás hátán..vagy hol.
2016. jan. 28. 17:37
 24/24 anonim ***** válasza:
Hogy tudták kirúgatni?
2016. jan. 28. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!