Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szüleim pokollá teszik az...

A szüleim pokollá teszik az én és a pasim életét. Nem fogadják el, kirúgatták az állásából, hívogatják, ráadásul apám pár "spannal vadászikrá" h megverje. Mit tegyek? Félek nem tart ez sokéig már.19f

Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 17:18
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
89%
Igen. És még jobban is fizet mint némelyik tendes állás.
2016. jan. 27. 17:44
 12/24 anonim ***** válasza:
10%
Ti melegek vagytok?
2016. jan. 27. 17:53
 13/24 anonim ***** válasza:
#12 igen melegek :)
2016. jan. 27. 17:56
 14/24 anonim ***** válasza:
84%
"én és a pasim" + "19f" = melegek... :)
2016. jan. 27. 17:56
 15/24 anonim ***** válasza:
90%

költözz hozzá...apucinak meg küldjél haza néha smárolós, ölelkezős képeket, stb... hadd tudja hol a helye... de mekkora balf***sz a főnök is, hogy hagyja magát befolyásolni... engem nem érdekelne, hogy az alkalmazottam meleg-e, vagy sem, vagy jó szakember és akkor ott a helye a csapatomban, vagy nem jó szakember és akkor ezért küldöm el...

te pedig 18 fölött nagykorú vagy...és, hogy miből fogsz megélni, beperelheted apucit, továbbtanuló nagykorú gyermekként tartásra vagy jogosult!!!

Ez nem lehet, kifogás a bíróságon sem, hogy miért nem ad pénzt, "mert meleg"... ez jogilag nem helytálló én azt gondolom... persze erről egy nálamnál kompetensebb személy véleményét, egy ügyvédét is érdemes akár kikérdezni

2016. jan. 27. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:
24%
Semmit sem tudsz tenni. Bár ne haragudj, de 19 évesen kiskorúnak gondolni magad? Hát igen, szerintem a pasid bele fog unni és ott fog hagyni.
2016. jan. 27. 18:17
 17/24 anonim ***** válasza:

19 évesen suli mellett melózni diákmunkán és abból eltartani magát egy albérletben azért enyhe túlzás :)

persze meglehet élni, de hó vége felé már max. zsíros kenyér jut az asztalra mint főétel.

egy albérlet 100 ezer, kaja meg miegymás kinek mennyi, de min. napi 1000 ft.

tehát ha diákmelóval keres mondjuk 150-et, (amit egyébként kétlek) akkor vagy végig csöveskedi az iskolás éveit, vagy inkább társbérlőt keres.

akkor meg kb. ugyan ott van, mert nem lesz magánélete.

a barátjával már rég összeköltözhetett volna, de gondolom ez nem lehetséges mivel akkor nem itt sopánkodna.

2016. jan. 27. 20:17
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
#17 es aki elhiszi a szüleinek hogy 19 évesen nem nagykorú mert még suliba jár,nem biztos hogy eszénbe jutnak ilyen lehetőségek
2016. jan. 27. 20:28
 19/24 anonim ***** válasza:
10%
Pontozzatok le, de a fater nem véletlenül csinálja ezt, ha neki 19 évesen bedumálták otthon, hogy kiskorú, akkor egy 28 éves pasi is bedumálhatja neki, hogy meleg.
2016. jan. 27. 21:07
 20/24 anonim ***** válasza:
tasz.hu-val vegyétek fel a kapcsolatot, az ilyen "kirúgták, mert meleg" dologgal biztosan foglalkoznának.
2016. jan. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!