Miért teszik ezt velem a szüleim?
Figyelt kérdés
Azvan h a baratom szinte minden nap jon hozzam es anyuek megtiltotak h jojon...de en nem birom ki nelkule...tiszta depi vagyok...nem eszek nem iszok....mit tehetnek h megengedjek h meg ma johesen?????😭😭letszives ertelmes valaszokat...nagyon magamalat vagyok2017. szept. 16. 09:12
1/38 anonim válasza:
Találkozzatok máshol. Lehet, a szüleid megunták minden nap kerülgetni.
2/38 A kérdező kommentje:
Okes...koszonom😭
2017. szept. 16. 09:27
3/38 anonim válasza:
Szia! Szerintem kérd meg a szüleimet, hogy beszélnének meg mi a probléma. Ha a tanulás után megszabott ideig találkozhatnánk az megfelelne e nekik amennyiben a tanulási eredmények nem romlanak. Most a jövőd a tét. Neki is arra kell koncentrálni. Ha a suli rovására nem megy ez a dolog, szerintem megoldható ez a helyzet. Ha viszont egyikőtök sem foglalkozik a tanulással nem csodálkozom a szülői döntésén. Akkor kapjátok össze magatokat és bizonyìtsátok tanulni is tudtok együtt.
4/38 anonim válasza:
Hány éves vagy? Nem mindegy.
Kérd talán őket szépen, és ne akarj minden nap vele lenni, abból másnak is elege lenne.
Amíg meg eldöntik, tanulj meg írni bánatodban.
5/38 anonim válasza:
Nem akarnál inkább a helyesírással foglalkozni? Anyukádék is engedékenyebbek lennének, ha mással is törődnél! Ajánlom figyelmedbe a takarítást, mosogatást is...
6/38 A kérdező kommentje:
Mindig egyutt tanulunk es jo jegyeket hozunk haza...de anyam mindig azt mondja apunak h semmit nem tanulunk amikor orakon keresztul tanulunk.
Irasert bocs
2017. szept. 16. 09:49
7/38 anonim válasza:
Jó jegyeket????
Ilyen helyesírással?
8/38 anonim válasza:
Azért durva, hogy egy "írásért bocs", ezzel le van rendezve minden.
9/38 anonim válasza:
Szerintem jeloljetek ki egy napot a szuleiddel, amikor a baratod atmehet es nem zavar. Idovel megszokjak es talan engedik, hogy legyen nalatok tobbet... ameddig nem, talalkozzatok mashol (pl nala, stb), es gyakoroljatok egyutt a nyelvtant😘
10/38 anonim válasza:
Kérdező, ha az én lányom lennél, én is megtiltanám.
A hüppögésed és az írásod alapján talán még 15 se vagy. Erre valamiért elfelejtettél válaszolni.
Nem a pasizás, hanem a tanulás a dolgod. Koncentrálj a csávó helyett a magyar füzetre, mert a helyedben én az írásom miatt lennék depressziós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!