Miért teszik ezt a szüleim?
Figyelt kérdés
Röviden, már 10 éve csinálok egy sportot, amit már nem nagyon kedvelek. Nincsenek eredmények, az új edző egy barom. Nincs kedvem már csinálni. De ha meg abbahagyom akkor a szüleim elveszik a gépemet, telefonomat amit az összespórolt pénzemből vettem. Tudom nem ez a világ vége, de telefon nélkül elég nehezek lennének a hétköznapjaim. Egyik szülőm se volt élsportoló. Nem tudom mért teszik ezt.2017. ápr. 19. 18:28
1/13 A kérdező kommentje:
*16/F
2017. ápr. 19. 18:29
3/13 anonim válasza:
Hát nem tudom miért teszik, de próbáld valahogy megbeszélni velük vagy megértetni,hogy már nem szeretnéd folytatni ezt a sportot. Biztos megfogják érteni előbb-utóbb. Nekem sikerült. 14/L
4/13 A kérdező kommentje:
megértik, hogy nem akarom, csak akkor ezek a következmények, vízi sport
2017. ápr. 19. 19:03
5/13 anonim válasza:
Gondolom a szüleid a tíz év alatt rengeteg időt, energiát és pénzt fordítottak rád, azaz a sportodra. Ők nagyon jól tudják, hogy a kamaszkor kritikus, ezen próbálnak most átlendíteni a fegyelmezéssel. Nem egészen normális dolog tíz év kemény edzését egyik pillanatról a másikra kidobni az ablakon. Az edzővel próbáld meg normalizálni a kapcsolatod, és ha már nem is versenyszerűen űzöd, de hobbiszinten tartsd meg a sportot. Így talán a szüleid is megértőbbek lesznek és te is több örömet fogsz találni benne, mert eltűnik a kényszer.
6/13 A kérdező kommentje:
sok éve már, hogy elértem jó eredményt, nagy pénzt nem fektettek bele, szabadidősen nem nagyon tudom folytatni
2017. ápr. 19. 19:25
7/13 kovpet válasza:
Vajon miért büntetnek azért, mert nem akarod tovább csinálni azt, amit nem szeretsz? Miért lenne kényszer az, aminek örömnek kellene lennie?
Beszéltél már velük erről? Higgadtan!
8/13 A kérdező kommentje:
Számtalanszor, egyszerűen nem értem.
2017. ápr. 19. 20:22
9/13 anonim válasza:
Válassz másik sportot és mondd hogy inkább azt akarod csinálni. Így a szüleid látják, hogy nem punyadni akarsz de mégis örömöd lelheted valami másban. Vagy válts edzőt/klubbot.
10/13 kovpet válasza:
Azt mondod, hogy beszéltél erről. Mit mondanak, mi az ok? Valamit csak mondanak, ha már rákérdezel...
Amúgy kösz a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!