Mondjam el apának, hogy megloptam vagy rakjam vissza a pénzt?
Apának az író asztalán volt a tárcàja és kivettem belőle 11 ezer forintot amit elraktam magamnak. 2 napja történt ez,azóta keresi a pénzét és nem tudja,hogy hol hagyta el,hogy eshetett ki a zsebéből. Ma hallottam reggel,hogy mondta apa anyának,hogy vesz le pénzt,mert még van valami amit nem fizettek be és a készpénze meg eltűnt. Mérgesnek hallottam,nekem meg már bűntudatom van. Nem tudom magamban tartani,többször is elakartam mondani és felakartam hívni. De nem merem megmondani neki. Egy kérdésem van,hogy szerintetek nem lesz neki gyanús,hogy ha most visszarakom a tárcájba már ha sikerül megszereznem,mert most nemtudom hol van. :(
14/f

:)En inkább azt mondom,hogy ne csinálj hülyét az apádból,hogy kiesett valahova.Allj elé és mondd meg neki az igazat.Mégis mire kellett volna neked ez a pénz?
En egyszer az anyámmal tettem ilyet,de kaptam egy jobb egyenest,hogy még ma sem felejtettem el.Csak csokit akartam venni, és aprópénz volt.

Apának az író asztalán volt a tárcàja és kivettem belőle 11 ezer forintot amit elraktam magamnak. 2 napja történt ez,azóta keresi a pénzét és nem tudja,hogy hol hagyta el,hogy eshetett ki a zsebéből.
Miért azon agyal, hogyan esett ki a zsebéből, amikor a tárcájában volt?

Azert az elmond az itt jelenlevo emberekrol mindent, hogy aki azt irta legy oszinte egyenes a szuleidhez, az le van pontozva a sarga foldig, aki meg azt tanacsolta, hogy csinalj hulyet apadbol, es a lopas utan meg hazudj is, az meg felpontozva....
Szanalmasak vagytok egytol egyig....
Es meg csodalkozunk a gyk szinvonalan...
(Akinek nem inge nem veszi magara, akinek meg igen az ugy is magara ismer)

Te ismered apád !
Ha nagyon agreszív(nem egy pofon hanem több vagy ilyesmi) akkor mindd higy megtaláltad a zsebedben vagy rejtsd az auto ulles alá...
DE A LEGJOBB HA BEVALLOD ES MEGBESZELITEK MAR HA LEHET VELE ILYET CSINALNI,MINT ÍRTAM TE ISMERD.

Mi a túróra kell egy gyereknek ennyi pénz? Ha veszel belőle vmi drága cuccot, az a szüleidnek úgyis feltűnik és nehéz lenne beadni, hogy a szomszéd néni kutyájának sétáltatásából szedted össze az árát.
Szóval mindenképp lebuksz. Állj szépen ki és add vissza faternek a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!