Mondjam el apának, hogy megloptam vagy rakjam vissza a pénzt?
Apának az író asztalán volt a tárcàja és kivettem belőle 11 ezer forintot amit elraktam magamnak. 2 napja történt ez,azóta keresi a pénzét és nem tudja,hogy hol hagyta el,hogy eshetett ki a zsebéből. Ma hallottam reggel,hogy mondta apa anyának,hogy vesz le pénzt,mert még van valami amit nem fizettek be és a készpénze meg eltűnt. Mérgesnek hallottam,nekem meg már bűntudatom van. Nem tudom magamban tartani,többször is elakartam mondani és felakartam hívni. De nem merem megmondani neki. Egy kérdésem van,hogy szerintetek nem lesz neki gyanús,hogy ha most visszarakom a tárcájba már ha sikerül megszereznem,mert most nemtudom hol van. :(
14/f

Rakd csak vissza, remélem rájön, és olyat ráüt a kezedre, hogy megemlegeted.
Sunyi kis taknyos vagy...

Na a tárcájába rakd vissza, hanem oda, ahol majd megtalálja, és ahová a pénz magától is kieshetett. Mondjuk az ágya mögé vagy a nadrágja zsebébe. Így najd azt fogja hinni, hogy véletlenül került oda.
Ja, és máskor ne lopj a rokonaidtól, ha lehetséges.

11 ezer forint nem éppen egy kis zseppénz. Majd ha felnőttként dolgozol és kiszámolod a havi rezsit, kaját, stb költségeket rájössz, hogy egy ilyen összeg ma Magyarországon már sokaknak gondot jelent ha eltűnik. Valahogy add vissza minél hamarabb a szüleidnek, mert a saját családodnak okozol gondot és fejfájást. A szüleid nem azért dolgoznak, hogy a saját gyerekük meglopja őket és hülyeségre verje el a pénzt.
Próbáld meg felfogni a pénz valódi értékét. Ez nem játék.

Állj apád elé, és sűrű bocsánatkérések közepette add vissza neki a pénzt, es mélyen szegyeld el magad....
Vállald a tetteid következményeit!
Es térj észhez, mert sokáig a szüleidre vqgy meg utalva!
Jó eséllyel palyázol egy helyre a koterben...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!