Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a páromnak?

Hogyan mondjam meg a páromnak?

Figyelt kérdés
Unom már,hogy nincs egy szabad délutánom,nem tudok csak úgy lefeküdni tv-t nézni vagy bármit,mert minden délután beállít az anyósom. Nézi mit főztünk,mit vásároltunk,mindenre kíváncsi,mintha közös kasszán lennénk. Hogy mondjam meg neki,hogy ez már nekem sok,hogy ne sértődjön meg,állítsa lejjebb az anyját!? Mit tanácsoltok? Vagy így kell leélni az életem,van akinél szokás még ez?
2017. aug. 10. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Pont úgy ahogy itt leírtad...esetleg finomíthatsz rajta
2017. aug. 10. 20:06
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
Ügyübügyü mama pici fia a párod. Te mindig csak másodhegedűs leszel a mama után :D MENEKÜLJ
2017. aug. 10. 20:11
 3/12 anonim ***** válasza:
97%

Pont így ahogy leírtad. Egyébként nem véletlen mondják ugye, hogy anyóstól olyan messzire kell költözni, hogy papucsban ne tudjon átmenni. Még semmi sincs veszve.

De egyébként amíg a költözés nem opció, ne zavartasd magad miatta, ő sem teszi. Nyugodtan csináld amit szeretnél. Mond meg anyóspajtásnak, hogy te most nem érsz rá, pihenni szeretnél, ha érdekli valami konzultáljon méhe kicsiny gyümölcsével.

2017. aug. 10. 20:12
 4/12 anonim ***** válasza:
98%
"Anyuka, most nekiállunk kipróbálni a prosztatavibrátort, amit Pisti névnapjára vettem? Tetszik tartani a gyertyát vagy van más dolga otthon?"
2017. aug. 10. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
89%
Pisti névnapjára? Ennyire nem tudták már kivárni azt a tíz napot? :D
2017. aug. 10. 20:32
 6/12 anonim ***** válasza:
98%

A párod nem veszi észre hogy ez már sok amit az anyja csinál?

És azt sem fogom soha megérteni hogy az anyósnak miért nincs annyi esze hogy nem megy mindig a nyakatokra?

A párodnak meg ne érezd cikinek szóba hozni..teljesen normális hogy eleged van.

2017. aug. 10. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
Hát ezt így mondd ki neki! Ha nem érti még/ő nem érzi soknak, akkor vele van a gond. Nagyon rossz, ha egy pasi az anyjától függ és nem mer neki megmondani semmit! Ha a párod ilyen, arra mihamarabb rá kell jönnöd...
2017. aug. 10. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
97%
Hozzánk nem járt át. 15 percenként hívogatta a 40 éves pici fiát. Már bevásárolni is macera volt mert párom akkor is dumált vele. Kerek perec megmondtam páromnak szóljon az anyjának ez már sok ne hívogassa ennyit. Anyja abba hagyta. Javaslom mond a párodnak téged ez zavar, szóljob neki ne járjon át minden nap.
2017. aug. 10. 21:54
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

ÉN mondanám meg anyósnak, nem bújnék a párom mögé.

Utáljon ki, ha akar, nem érdekelne, de ha a kedvesem ennyire szarna az anyjától, biztony a sarkamra állnék.

2017. aug. 11. 09:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltad már, hogy a jelenlétében leülsz tv-t nézni? (főleg olyan műsort, amiről tudod, hogy érdekli) 15-20 perc után csak észreveszi, hogy most nem akarsz vele foglalkozni.

Egyébként meg egyszerűen: "Szívem, kérlek beszélj anyuddal, hogy ne jöjjön ide minden délután. Kedvelem őt, de szeretnék egy kicsit magammal/a gyerekekkel/veled foglalkozni. Kicsit már sok, hogy minden nap itt van, mintha itt élne velünk."

2017. aug. 11. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!