Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam meg a páromnak?

Hogyan mondjam meg a páromnak?

Figyelt kérdés
Unom már,hogy nincs egy szabad délutánom,nem tudok csak úgy lefeküdni tv-t nézni vagy bármit,mert minden délután beállít az anyósom. Nézi mit főztünk,mit vásároltunk,mindenre kíváncsi,mintha közös kasszán lennénk. Hogy mondjam meg neki,hogy ez már nekem sok,hogy ne sértődjön meg,állítsa lejjebb az anyját!? Mit tanácsoltok? Vagy így kell leélni az életem,van akinél szokás még ez?
2017. aug. 10. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
45%

Én nem értem ezt a "miért nem állítja le a párod" javaslatot minden egyes ilyen kérdésnél. A hölgynek talán nincs szája? Nem tud kiállni magáért?

Annak idején mikor besokalltam anyósból és elköltöztünk tőle, én kerek perec a szemébe mondtam, hogy elegem van belőle, hogy levegőt sem vehetek anélkül, hogy ne asszisztálna hozzá, és egy héten belül eltűnök, a fia meg majd eldönti hogy szeretne-e csatlakozni.

2 éve történt, azóta se láttam anyóst, párom meg ugyanúgy velem van, és az anyját is látogatja.

Kérdező, állj a sarkadra.

2017. aug. 11. 12:00
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Zárd be az ajtót, és ne nyisd ki neki.
2017. aug. 11. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!