Hogy mondjam el, hogy van barátom?
Tudom sok ilyen kérdés van, de szeretnék én is választ kapni erre.
15 éves lány vagyok és 1 évvel idősebb barátom lett. A szüleim már ismerik, de nem tudom mit szólnak hozzá ha bejelentem. Nem nagyon szoktunk ilyen témáról beszélgetni, így nekem ez nehéz.
Valami tippek, hogy jelentsem be?
Kérlek ne mindenki azt írja, hogy oda mész és elmondod, mert azért felvezetni meg ilyen se ártana.
Köszönöm
Anya/Apa valamit el kéne mondanom...
Tudod van az a srác, XY(neve) és kicsivel több van köztünk mint barátság.
Szülő:
-Jártok?
Te:
-Igen
köszönöm szépen!
Én igyekszem elmondani, de az ellen mit tudok tenni hogy ne féljek ennyire?
Úgy érted,hogy a családod fog csesztetni?
Ha így lenne,akkor is leszoknának róla egy idő után,ne aggódj.
Azt sem nagyon értem, hogy minek ezt bejelenteni... ez nem egy nagy hír. Neked 15 évesen talán, de a szüleidnek nem valószínű. Észre fogják rajtad venni ha komolyra fordul, bár ebben a korban pár havonta mindig jön egy új barát. Ne kezd el őket mindig bejelentgetni. :) Nem láttad még hogyan figurázzák ezt ki filmekben, sorozatokban? Mire a szüleid megtanulnák hogy "Pisti" addigra már "Géza" lesz, és így tovább. :)
Ráérsz szerint majd az első komoly pasit bejelenteni, addig még van 3-4 év biztosan. Szerintem.
Oh idegeskedni meg azért kár, mért úgysem fogják kedvelni a pasijaidat, főleg az elsőt. Egy szülő sem szereti azt a kis macskajancsit aki letépi a tündéri kislányuk virágát. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!