Szülők! Ti milyen gyakran isztok? Hány gyereketek van? Több lent.
Nem pontozok senkit sem le, se fel. Itt nem igazán van helyes válasz.
Milyen rendszerességgel iszol?
Ilyenkor mennyire vagy ittas állapotban?
A gyermekeddel/gyermekeiddel hogyan bánsz ilyenkor? Ha esetleg nem emlékszel rá, szokott másnap mesélni, hogy olyat tettél, amit nem kellett volna?
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Én a szüleim nevében tudok válaszolni.
Csak akkor szoktak inni, ha valami nagy esemény van, mint például: szülinap, rokonokkal találkozó, DE ekkor sem részegségig szoktak. Pont annyit, amennyitől jól érzik magukat vagy csak 1-2 pohár bor.
Ugyanúgy bánnak velem, ahogy szoktak, max néha viccelődnek.
Két gyerekünk van, 5 és 7 évesek. Itthon, előttük nem szoktunk inni a férjemmel, egyszerűen nem tartozik az alkohol a hétköznapjainkhoz, eszünkbe sem jut. Viszont kb 3 havonta eljárunk bulizni, a gyerkőcök ilyenkor nagyszülőknél vannak. Ott nem nagyon fogjuk vissza magunkat, én képes vagyok olyan állapotra inni magam, mint 16 éves koromban:). Sőt, bevallom, van, hogy ilyenkor még füvet is szívunk. Meg lehet minket szólni, de én nem érzem ezt rossznak. Közel sem vagyunk alkoholisták, pláne nem drogosok. Ilyenkor tudjuk, hogy a gyerekek jó kezekben vannak, mi miért ne lazíthatnánk egy jó nagyot? Másnap a gyerekek mindig úgy "kapnak minket vissza, hogy semmit nem érzékelnek az előző esti tivornyából.
32/N , 38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!