Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti milyen gyakran...

Szülők! Ti milyen gyakran isztok? Hány gyereketek van? Több lent.

Figyelt kérdés

Nem pontozok senkit sem le, se fel. Itt nem igazán van helyes válasz.

Milyen rendszerességgel iszol?

Ilyenkor mennyire vagy ittas állapotban?

A gyermekeddel/gyermekeiddel hogyan bánsz ilyenkor? Ha esetleg nem emlékszel rá, szokott másnap mesélni, hogy olyat tettél, amit nem kellett volna?

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2017. aug. 30. 19:47
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
100%

Én a szüleim nevében tudok válaszolni.

Csak akkor szoktak inni, ha valami nagy esemény van, mint például: szülinap, rokonokkal találkozó, DE ekkor sem részegségig szoktak. Pont annyit, amennyitől jól érzik magukat vagy csak 1-2 pohár bor.

Ugyanúgy bánnak velem, ahogy szoktak, max néha viccelődnek.

2017. szept. 1. 18:53
 52/52 anonim ***** válasza:

Két gyerekünk van, 5 és 7 évesek. Itthon, előttük nem szoktunk inni a férjemmel, egyszerűen nem tartozik az alkohol a hétköznapjainkhoz, eszünkbe sem jut. Viszont kb 3 havonta eljárunk bulizni, a gyerkőcök ilyenkor nagyszülőknél vannak. Ott nem nagyon fogjuk vissza magunkat, én képes vagyok olyan állapotra inni magam, mint 16 éves koromban:). Sőt, bevallom, van, hogy ilyenkor még füvet is szívunk. Meg lehet minket szólni, de én nem érzem ezt rossznak. Közel sem vagyunk alkoholisták, pláne nem drogosok. Ilyenkor tudjuk, hogy a gyerekek jó kezekben vannak, mi miért ne lazíthatnánk egy jó nagyot? Másnap a gyerekek mindig úgy "kapnak minket vissza, hogy semmit nem érzékelnek az előző esti tivornyából.

32/N , 38/F

2017. szept. 2. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!