Szülők! Ti milyen gyakran isztok? Hány gyereketek van? Több lent.
Nem pontozok senkit sem le, se fel. Itt nem igazán van helyes válasz.
Milyen rendszerességgel iszol?
Ilyenkor mennyire vagy ittas állapotban?
A gyermekeddel/gyermekeiddel hogyan bánsz ilyenkor? Ha esetleg nem emlékszel rá, szokott másnap mesélni, hogy olyat tettél, amit nem kellett volna?
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Bocs, ha a gyerek szemszögéből írok...
Nekem anyukám és apukám nem nagy ivó. Mármint anyukám mostanában többet iszik, Unicumot, de azt inkább egészségügyi okokból. Meg ugye van még a szilveszteri koccintás, ha vendégek jönnek kb. évi 2x, meg ugyanenniyszer, ha elmennek vendségségbe. Anyukámat 1x láttam spiccesen (de akkor már 18+ voltam, és inkább vicces volt, ahogy a nyaralónkban Pitbull egyik számára táncikált :D)... apukám elvileg 2-3x volt itthon istenesen berúgva (azért, mert elment barátokkal vagy ismerősökkel, és túl sokat kínálgatták), de egyik esetben sem láttam igazából akkor, gyanítom, akkor már aludtam. Csak későbbi elmesélésekből tudom, hogy mik voltak. Vállalhatatlan dolgot egyszer sem csinált. Hanem pl. telefonban sokkal nyálasabb volt anyukámnak, meg angyalomozta, amin anyukám tök meglepődött :D.
Sztem viszonylag egészségesen állnak hozzá az iváshoz. Nem tiltottak minket, kortnyi kóstolót adtak 13-14 éves kortól italokból, rendesen elmagyarázták, miért nem érdemes sokat inni, nem akadtak ki, ha osztálykiránduláson, szilveszterkor picit ittunk.
Nekem van egy 2,5 évesem és jelenleg pocaklakó úton van.
Mielőtt terhes lettem úgy 1,5-2-3 havonta elmentünk bulizni barátnőmmel, néha férjem is csatlakozott(legjobb barátnőmnek férjem rokona a párja) ilyenkor discoba mentünk, vsgy kocsmázni. Nem tagadom ilyenkor lecsúszott jó pár ital, volt hogy felváltva guggoltunk a wc előtt férjemmel, de néha ilyen is kellett. :D roppant stresszes életünk van( természetesen a másnaposságot a gyerek nem nézte végig) :D
Mikor kialudtuk magunkat elmentünk a gyerekért és folytattuk a megszokott életet.
Nem kell ebből ügyet csinálni, mi szülők is kirughatunk a hámból néha.. Aki meg másképp gondolja az vagy hazudik vagy tiszta dinka.
Vicces hogy aki azt irja nem rug be, es nem biztos hohs nyero lereszegedni csaladoskent az full lepontozva :)))
Most akkor ciki aki nem reszeges? :))
Hja en kerek elnezest. :P
42 es... szoval aki neha se guggol a wc elott az hazudik?? :)))
Nem csak hanyasig pialassal lehet kikapcsolni...
En pl meg sose ittam magam seggreszegre
Pedig bulizni igencsak jartam .
Kérdezőnek: 18 as vagyok. Tényleg rosszul fogalmaztam. Nem nem iszik, hanem nem részegeskedik ;) bocs nekem is volt egy alkoholista szülőm, így az "iszik még apád?" Kérdésben pl az iszik a seggreszegseget jelentette sajna.
Az persze hogy megiszol bulikor egy sort, vagy egy ket pohar bort, de ez benne is volt a valaszomban.
De szerintem a lereszegedes rendszeresen. Igen a havo ta kethavonta egy seggreszegseg se fer bele csaladdal. A vacsihoz megiszunk 4 en egy uvog bort az nxilvan tom ok. Sot. A gyerekeknek is valahonnan meg kell tanulniuk a kulturalt alkoholfogyasztast. Itt irta is vki nekik se volt abszolut tiltva.
De a lereszegedes, fogjuk egymas fejet a wcnel... haaattt... szerintem ilyet tenyleg nem csinal epelmevel vki csaladosan.
Na lehet megint lepontozni :)))
en azt tapasztalom hogy a magyar ferfiak nagyon szeretik az alkoholt
kulfoldon dolgoztam tobbszor is kulonbozo magyar tarsasagban
minden alkalommal az ottaniak meglepoen tapasztaltak milyen sok alkoholt fogyasztunk
en lany vagyok, sosem iszom de amit tapasztaltam az szinten ez
magyar ferfiak olyan termeszetesseggel isznak meg napi 1 liter sort vagy fel liter bort, esetleg 1-2 deci roviditalt - ismetlen napi rendszeresseggel - mintha az a vilag legtermeszetesebb dolga lenne
Gyakorlatilag szinte soha nem iszom, évente max. egyszer vagy kétszer fordul elő, hogy megkóstolok pl. egy különlegesebb bort, ha megkínálnak vele. Akkor is csak néhány kortyot.
Ittas állapotban a gyerekem, aki most 16 éves, még nem látott soha.
#42 vagyok. Persze hogy nem csak úgy lehet!
Csak írtam hogy nem tagadom, nálunk nár előfordult.
Volt hogy csak beültünk koktélozni is, meg hogy csak spiccesre viccesre ittuk magunkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!