Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti milyen gyakran...

Szülők! Ti milyen gyakran isztok? Hány gyereketek van? Több lent.

Figyelt kérdés

Nem pontozok senkit sem le, se fel. Itt nem igazán van helyes válasz.

Milyen rendszerességgel iszol?

Ilyenkor mennyire vagy ittas állapotban?

A gyermekeddel/gyermekeiddel hogyan bánsz ilyenkor? Ha esetleg nem emlékszel rá, szokott másnap mesélni, hogy olyat tettél, amit nem kellett volna?

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2017. aug. 30. 19:47
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
91%

Szigorúan akkor, ha a gyerkőcök már alszanak, és férjemmel filmezünk mondjuk, egy-egy pohár bort eliszogatunk közben, nyáron behűtöttet, télen forraltat.

Nagyon ritka, hogy érzem a fejemben, nem is szeretek szédülni az italtól.

Nem tudok elképzelni olyat, hogy akkor igyak, amikor ébren vannak a gyerekek...

alkoholista szülő-múlttal nekem ez alap, mert nagyon megszenvedtem anno gyerekként :(

2017. aug. 31. 00:04
 32/52 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenki citromos sört iszik?
2017. aug. 31. 00:50
 33/52 anonim ***** válasza:
Mi most dobtuk ki a szilveszterre vett cuccokat. 2pezsgő, 1csokilikőr,6doboz sör. Ha iszok(3-4havonta vagy akkor sem) akkor általában másnap reggel vagy délelőtt megyek haza, mert az ivás helszínén szoktam aludni. Részegen még nem láttak a gyerekek. Nem a szesz mozgatja az életem.
2017. aug. 31. 07:18
 34/52 Higgany ***** válasza:
Havi egy szabad hétvégém van munkahely miatt. Utolsó napon iszok mindig két sört este. Jól is esik meg jobban is alszok. Egy lányom van.
2017. aug. 31. 07:36
 35/52 anonim ***** válasza:
74%
Apaként írok neked ,a lányom 12 éves .Én esténként megiszok 2 olykor 3 üveg sört .Németországban élünk szeretem az itteni söröket ,nem hiszem hogy ezzel bárkinek is àrtanék.A nejem pedig szereti a likőröket,abból szokottb1-2-t inni .:)
2017. aug. 31. 07:49
 36/52 anonim ***** válasza:
74%
*természetesen 1- 2 feles -pohàrkàra gondoltam
2017. aug. 31. 07:50
 37/52 anonim ***** válasza:
100%

"Gyerek" vagyok.

Szüleim minden nap isznak valami rövidet este vacsora előtt és két hónapban egyszer berúgnak. Olyankor hánynak, meg összebarmolják a lakást. Húgom nem igazán veszi figyelembe, általában elviszem otthonról, ők meg másnap úgy tesznek mintha mi sem történt volna.

2017. aug. 31. 09:24
 38/52 anonim ***** válasza:
68%
Láttam apámat kipurcanni a pia miatt, anyámat is, így gyűlölöm az alkoholt. Amikor alkoholt látok, legyen az bármi, mindig eszembe jut, hogy ők ez miatt dobtak el.
2017. aug. 31. 09:32
 39/52 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán fogyasztok alkoholt, és csak jó minőségűt. Nyáron egy-egy sört, néha egy pohár bort, esetleg koktélt, elsősorban összejöveteleken. Felnőtt gyerekeim vannak, voltunk már együtt sörözni cseh városokban, rendeztünk családi koktélpartyt, amikor összegyűlt néhány ajándék pia, voltunk együtt borkóstolón Egerben, Villányban, utazások alkalmával megkóstoljuk a nemzeti italt, ajándékul is szokott hozni mindegyikünk a saját útjairól. Sose láttak részegen, még spiccesen se, annyit nem iszom, utálom elveszíteni a kontrollt magam fölött. Gyűlölöm az alkoholizmust, undorodom a részegektől, veszítettem el miatta szeretett hozzátartozómat, de ettől még azt gondolom, hogy a minőségi italok alkalmankénti, mértékkel fogyasztásával semmi gond nincs.
2017. aug. 31. 09:46
 40/52 anonim ***** válasza:
36%

Jézusom. Természetesen nem részegeskedünk, mert nem vagyunk lepattant, gyermekbántalmazó alkoholisták.

Alkalmanként szoktunk megfelelő ételek mellé, megfelelő 1-2 pohár bort, pezsgőt, proseccot fogyasztani, esetleg egy koktélt.

Ennyi.

Nem tudom, hogyan lehet valaki "ittas állapotban" vagy egyebek ... undorító.

2017. aug. 31. 09:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!