Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti milyen gyakran...

Szülők! Ti milyen gyakran isztok? Hány gyereketek van? Több lent.

Figyelt kérdés

Nem pontozok senkit sem le, se fel. Itt nem igazán van helyes válasz.

Milyen rendszerességgel iszol?

Ilyenkor mennyire vagy ittas állapotban?

A gyermekeddel/gyermekeiddel hogyan bánsz ilyenkor? Ha esetleg nem emlékszel rá, szokott másnap mesélni, hogy olyat tettél, amit nem kellett volna?

Köszönöm mindenkinek a válaszát!

2017. aug. 30. 19:47
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
Vagyis utolsó előttinek szól.
2017. aug. 30. 20:59
 22/52 anonim ***** válasza:
96%

24 éves vagyok,két fiam van.2 éves és 5 hónapos.Fitalon annyit ittam,hogy majdnem minden tömény ital szagától hányingerem van....Szóval töményet nem iszom.

Néha lecsúszik egy sör.Mondjuk havonta egyszer.De abból is inkább a citromos.

Ünnepekkor iszom egy kis bort,fél pohárral,több nem is esik jól.

2017. aug. 30. 21:16
 23/52 anonim ***** válasza:
93%

Jajj már..... itt senki n3m iszik, csak citromos sört.... közben meg élen járunk az alkoholfogyasztásban, a családonbelüli erőszakban, es még sorolhatnám.....

Ez pont olyan, hogy "mindenki" utálja a Barátok köztöt, senki nem nézi a Való Világot, demindenki tudja mi történik benne.... 😂

2017. aug. 30. 21:23
 24/52 anonim ***** válasza:
85%

38 eves anyuka vagyok egy 10 es egy 4 eves fiugyerekkel. En kb hetente iszom egy-egy kis pohar tojaslikort, mert azt imadom (tudom, ciki), vagy van, hogy piňa coladat keszitek :). A ferjem tobbet iszik, kb ketnaponta. Egyszeri adagja kb 2 dl bor, vagy fel liter sor, vagy fel deci palinka. Nem igazan erzodik rajtunk, ha ittunk, nem valtoztat semmit.

Evente egyszer-ketszer elofordul, hogy kicsit tobbet is iszunk, en olyankor almos leszek, a ferjem meg humoros(nak hiszi magat). A gyerekeinket ez nem erinti, veluk ugyanolyanok vagyunk.

2017. aug. 30. 21:29
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Az én szüleim (18 vagyok) gyakran isznak egy-egy citromos, apa rendes sört, de egy még nyilván nem számít mennyiségnek. Ha családi összejövetelek, szülinapok, hasonlók vannak. előfordul, hogy főként apa többet iszik a tesójával, de akkor sem olyan hogy nem tud magáról, csak vicces, és látszik rajta, hogy már van benne nem kevés :D Illetve ők a barátaikkal el szoktak járni fesztiválra, koncertekre, ott a sztorizgatásaikból tudom, hogy jobban elengedik magukat :D
2017. aug. 30. 21:29
 26/52 anonim ***** válasza:
23-as - szerintem nem, csak aki ennel tobbet iszik, az nem valaszol itt. Gondolom, nem buszke ra, hogy ittas allapotban bantja a gyerekeit... A citromos sorivoknak konnyebb a dolguk, nem kell cikis dolgot bevallani. Vagy az iszakos 30-as-40-es szulok nem itt olvasgatnak, az is lehet.
2017. aug. 30. 21:32
 27/52 anonim ***** válasza:
51%
Még nincs gyerekem, de ha lesz is, nem iszom le magam előtte. Nálunk ana és apa nyári estéken szoktak fröccsözni, de az év többi részében is van, hogy megisznak egy-egy pohár bort. Vagy apa néha elmegyek kollegákkal sörözni. Meg persze ünnepségeken is koccintunk. De sose láttam részegen a szüleim és ez így van rendjén szerintem.
2017. aug. 30. 21:43
 28/52 anonim ***** válasza:
100%
Sokat vezetek, meg nem is különösebben szeretem, ezért gyakorlatilag sosem iszok alkoholt. Szerintem az elmúlt 13 évben még spicces se voltam soha. A családi eseményeken sem szokott alkohol lenni. 3 gyerekem van.
2017. aug. 30. 22:25
 29/52 anonim ***** válasza:
72%

Nem iszom, nem dohányzom, narkót sose próbáltam, nulla gyerekem van, és nem vagyok szülő, hanem nemző, de b. Szni szeretek. Természetesen nagykorú a cél e tekintetben.

Egyébként, amikor még zöldfülű kezdő voltam, nem kellett volna engedékenynek lennem, amikor egy ovis bepróbálkozott nálam. Én türelmes vagyok, az illető kislány meg irányító hajlamú (volt). Elég fura szitu volt, de egy életre megtanultam, hol az arany középút a fegyelmezés terén. Utána egy picit hasonló kislánnyal is babysitterkedtem, de már hiába próbálkozott, szelíden és szeretettel meghúztam számára a határokat. Ami fontos, és jót tesz a gyermekeknek.

Míg a határtalanság elbizonytalanítja őket.

(De a túlzott szigor és agresszió is árt.)

Viszont régóta szeretnék gyermeket, és anno munkahelyen -szerencsére- akadt 1-2 tucat. Ők még értelmesek, nem úgy, mint a legtöbb nagykorú...

Viszont b. Sztam már rá amiatt, hogy túl jó érzékem van a kisgyermekneveléshez. Mások szakmai irigysége okán.

2017. aug. 30. 23:05
 30/52 anonim ***** válasza:
100%

Apukám nagy sörös, hétköznap is néha egy dobozzal megiszik vagy esetleg egy felest. De ez olyan, hogy kb meg se kottyan neki.

Azonban ha elmennek sütögetni vagy Sport bálba meg ilyenek, na ott másnap mindig panaszkodik, hogy nem kellett volna. :D

Táncol, énekel, be nem áll a szája és zárás után ki nem lehet zavarni a teremből, mert ő még énekelni és inni akar a cimborákkal. Szerintem nincsen ezzel baj, évente 2-3x belefér.

Azonban tudni kell róla, hogyha másnapos, akkor iszonyatosan beteg is tud lenni. Nemcsak a szokásos fejfájás, hányinger, de rájön még a hidegrázás, az izom- és végtagfájdalom is, tényleg mintha a halálán lenne. :D

Mi meg jól kiröhögjük. Főleg, ha minden második mondatában elmondja, hogy így soha többet nem engedi el magát. Aztán jön a következő alkalom, és bizony a cimborákkal mindenre koccintani kelk, hiszen kihagyhatatlan. :D

Anyukám néha szokott rá mérges lenni, hiszen mindig utolsónak jönnek el vagy ha sütögetni vannak, akkor az istennek nem lehet apát hazarángatni onnan, és anya nem szeret este vezetni, meg azt szokta hajtogatni, ha már úgy kell apát kizavarni a mulatságból, hogy mit szólnak ehhez a többiek. De nem ő az egyetlen ilyen férfi a baráti körben, szóval a feleségek feje párosával ég a férjek után. :D

De őnála csak ez szokott lenni: felettébb jó kedv, ének, hangosan beszélés és ilyenek.

2017. aug. 30. 23:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!