Szülők! Ti milyen gyakran isztok? Hány gyereketek van? Több lent.
Nem pontozok senkit sem le, se fel. Itt nem igazán van helyes válasz.
Milyen rendszerességgel iszol?
Ilyenkor mennyire vagy ittas állapotban?
A gyermekeddel/gyermekeiddel hogyan bánsz ilyenkor? Ha esetleg nem emlékszel rá, szokott másnap mesélni, hogy olyat tettél, amit nem kellett volna?
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
mármint tui nem előtte részegedek le
10voltam
Csaladon belüli erőszakot a törveny bünteti, tehát bűncselekmény.
Az higy valaki leírja ide, ergó bevallja higy büncselekmenyt követett el azt utána meg fogják hurcolni... oldal archival, és birosagi vegzes esetén adatokat ad ki (szabalyzatban benne van).
Es mivel ide csupa olyan jar, akinek defektes elete van, vagy azert mert gyerwk koraban verték, vagy azert mert trollkodik szerintem 2-3 perc alatt talállni olyat aki feljelent, mwg élvezetből is vagy csupa rosszindulatból.....
De hogy a kerdesre is valaszoljak a normalis szulo nem reszegedik le a gyermeke elott.......
Oké, én felvállalom, hogy ittam. Rövid ideig, úgymond terápiás céllal.
Hatalmas trauma ért, nem tudtam mit kezdeni vele. Folyamatosan a zsongott a fejem, nem tudtam aludni. Csak azt tudtam, hogy újra kell építenem az életemet, de azt nem, hogyan.
3 hétig masszívan ittam, napi fél liter töményet. Este, miután a gyerekeim elaludtak, hogy ne lássák. Tesóm nálunk lakott ezekben a hetekben. Az italtól kidőltem, és jött a pár órás édes tudattalanság. Így bírtam ki a nappalokat.
Ha valamelyik gyerek felébredt, mindig össze tudtam magam szedni annyira, hogy ne ijedjen neg, de talán 2 eset volt ilyen.
Aztán vége lett, és újra az lettem, aki voltam.
Ahogy az első válaszolónak írtam:
Nem alkoholisták válaszát várom. Hanem azokét, akik normális kereteken belül isznak. Tehát olyasmiket amiket eddig.
Vagyis:
Olyan ír ide, aki iszik, de azért mégsem olyan durván. Tehát normálisnak tartja és nem okozna neki gondot. Pl.: hétvégente elugrik egy barátnőjéhez addig a férje, anyja, akárki vigyáz a gyerekre, ha még kicsi.
Az hogy tesz valamit amit nem kellene:
Nem feltétlen elveri a gyereket. Beesik a kádba, vagy bármi más. Nem kell nagyon extrémre gondolni.
De!
Hozzátettem, hogy akkor írják le a gyerekek is az ő szemszögükből.
Egyébként köszönök minden eddigi választ!
Épeleméjű ember ha gyerekei vannak nem iszik. pont. Sokat ezen nincs mit beszélni. Részegen pláne nem fetreng a gyerekei előtt, bocs, de a kádbabeesés már az...
az meg, hogy egy grillezésnél, vagy nyári családi bulinál lecsúszik egy gyümölcsös sör, vagy 5 en megisznak egy üveg bort az meg túlzás lenne ivásnak nevezni.
szóval pl minket még nem láttak a gyerekeink részegen. nem azért mert olyankor másokra bízzuk őket, hanem mert egyáltalán nem rúgunk be. szóval pl buliba nem fejenként vesszük az egy üveg bort, hanem az egész társaságra jut összesen egy üveg.
Én se értem mit vársz? leírja valaki, hogy ő eljár havonta, vagy kéthetente ereszdelahajamra, míg a nagyi vigyáz a gyerekre?? És ez rendben van? Hát aki szerint rendben , az tegye. De nem hiszem ,én se hogy ezt valaki akár névtelenül is leírja.
2 gyerekünk van.
Általában 2 havonta egyszer házibulizunk (néha gyerekekkel), olyankor 1-2 sör lemegy. Havonta 3-4 alkalommal iszunk otthon feleséggel valami koktélt (ilyen gin-tonik vagy hasonlókra kell gondolni), általában a gyerekek lefekvése után.
A gyerekek az esti italozásokat nem nagyon látják, a napközbeniek miatt (= havi 1-2 ital) pedig semennyire sem bánunk velük másképp.
Utolsó:
"Épeleméjű ember ha gyerekei vannak nem iszik."
Családgondozó mondta:
Attól hogy valaki szül, és kisgyerekei vannak, az nem jelenti azt, hogy nem ihat.
Tehát ha a családsegítő így vélekedik, akkor szerintem megengedhető bizonyos mennyiség. És szeretném tudni, hogy ki mennyit enged meg magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!